Strategista kunnossapidon kumppanuutta koko elinkaarelle

Millog Oy on erikoistunut kokonaisvaltaiseen elinkaarenhallintaan sekä huolto-, kunnossapito- ja varastointipalveluihin.

Turvaamme asiakkaidemme toimintakykyä kaikissa tilanteissa

Millog Oy on erikoistunut kokonaisvaltaiseen elinkaarenhallintaan sekä huolto-, kunnossapito- ja varastointipalveluihin. Palveluihimme sisältyvät muun muassa teknisten järjestelmien elinjaksosuunnittelu ja -päivitykset, varaosahankinta ja logistiikka sekä jälkikäsittely.

Päätehtävämme on perustamisestamme asti ollut Puolustusvoimien materiaalin ylläpito. Tänä päivänä palvelemme laajasti myös muita viranomaisia sekä siviilitoimialoja yhdessä tytäryhtiöidemme kanssa. Valtakunnallinen palveluverkostomme takaa joustavan ja kustannustehokkaan palvelun lähellä asiakasta.

Keskiössä kehittyvä ja pitkäaikainen kumppanuus

Toimintamme perustuu strategisiin kumppanuuksiin ja asiakkaidemme toiminnan pitkäjänteiseen kehittämiseen. Sujuva yhteistyö ja yhteisten tavoitteiden saavuttaminen edellyttävät meiltä vaativaa teknistä osaamista sekä asiakkaidemme toimialan ja toimintojen syvällistä ymmärtämistä.

Nämä periaatteet ja niiden pohjalle rakennetut toimintamallit takaavat asemamme ja kilpailukykymme kunnossapito- ja elinkaaripalvelujen sekä logistiikkapalvelujen tarjoajana.

Turvallisuuden ylläpito ja kehittäminen on päivittäistä työtämme

Luotettavuus on toimintamme peruspilari. Turvallisuuskulttuurimme perustuu johdon sitoutumiseen, ammattitaitoiseen ja vastuuntuntoiseen henkilöstöön sekä viranomaistoiminnan erityispiirteiden ja vaatimusten tuntemiseen. Kaikki työntekijämme ovat turvaselvitettyjä, varaudumme laajasti häiriötilanteisiin ja kykenemme toimimaan myös poikkeusoloissa.

Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme muun muassa Maavoimien ja Merivoimien kaluston ja järjestelmien kunnossapidosta sekä varaosalogistiikasta. Toimimme tiiviissä yhteistyössä Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen kanssa ja osallistumme poikkeusolojen toiminnan suunnitteluun.

Miksi Millog Oy?

Miten voimme auttaa?

Soita meille, lähetä sähköpostia tai täytä oheinen lomake, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu.

Jouni Ketola

Asiakaspäällikkö, Puolustusvoimat

Toni Piispa

johtaja, viranomaiset ja teollisuus

Kerro meille tarpeistasi, niin otamme sinuun yhteyttä