Uudistumista ja kilpailukykyä elinkaarenhallintaan

Kokonaisvaltainen palvelujen ja henkilöstön ulkoistaminen tuo joustavuutta, kustannustehokkuutta ja ylivoimaista toimitusvarmuutta turvallisuudesta tinkimättä.

Ulkoistaminen tekee elinkaarenhallinnasta helppoa

Millog-yhtiöiden toiminnan tavoitteena ovat pitkäjänteiset ja strategiset elinkaaren hallinnan kumppanuudet, joissa asiakkaamme voivat keskittyä huoletta ydintehtäväänsä. Vaalimme luottamuksellista yhteistyötä, jossa tunnemme alan erityisvaatimukset läpikotaisin ja luomme arvoa kestävällä tavalla.

Tuotamme korkealaatuisia palveluja mahdollisimman kustannustehokkaasti hyödyntäen koko maan kattavaa toimipisteverkostoamme ja tytäryhtiöidemme monipuolista osaamista. Luottamalla palvelut kokeneen ja arvostetun kumppanin käsiin varmistat toiminnan pitkäjänteisen kehittämisen ja häiriöttömän jatkuvuuden kaikissa olosuhteissa. Samalla pääset hyödyntämään monipuolisesti alan johtavaa kokemusta ja osaamista.

Tuemme asiakkaidemme laitteiden ja järjestelmien elinkaarta muun muassa erilaisten elinjakso- ja kustannusanalyysien sekä elinkaaripäivitysten avulla. Tavoitteenamme on aina kehittää suorituskykyä, toimintavarmuutta ja laitekorjauskyvykkyyttä yhdessä asiakkaan kanssa.

Otamme kokonaisvastuun huollosta, kunnossapidosta ja logistiikasta

Mitä lupaamme, sen myös teemme. Strategisissa kumppanuuksissa otamme vastuuroolin asiakkaidemme kunnossapidosta ja logistiikasta aina kokonaisvaltaiseen elinkaarenhallintaan asti. Olemme tukena myös prosessien, osaamisen sekä laite- ja teknologiaratkaisujen kehittämisessä sekä tarvittaessa työn operativiisessa johtamisessa. Henkilöstömme voi myös työskennellä fyysisesti samoissa toimitiloissa yhdessä oman henkilöstösi kanssa.

Tuloksena syntyy yhteinen, helposti skaalautuva ja toimialan parhaita käytäntöjä hyödyntävä kumppanuusmalli, joka muotoillaan aina yrityksesi tarpeisiin ja toimintaympäristöösi sopivaksi.

Laadun takaa ISO-standardin mukainen toiminta

Millog-yhtiöinä olemme keskittyneet asiakkuuksiin, jotka toimivat erityisesti yhteiskuntakriittisillä toimialoilla, kuten turvallisuus-, suojelu- ja pelastusalalla, maanpuolustuksessa, sosiaali- ja terveysalalla sekä energiatuotannon, infran, liikenteen ja eri teollisuuden aloilla.

Ydinosaamistamme on asiakkaidemme toiminnan turvaaminen yllättävien tai uhkaavien tilanteiden sattuessa. Pitkä kokemuksemme Suomen Puolustusvoimien kumppanina sekä jatkuva kehittäminen ovat hioneet toimintamallimme huippuunsa ja kestämään myös mahdollisia poikkeusoloja ja -tilanteita. Kaikki työntekijämme ovat turvallisuusselvitettyjä, joten asiakkaanamme nukut yösi hyvin.

Miten voimme auttaa?

Soita meille, lähetä sähköpostia tai täytä oheinen lomake, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu.

Jani Peltonen

Myyntipäällikkö, viranomaiset ja teollisuus

Markku Riekkola

Myyntijohtaja, Viranomaiset ja Teollisuus

Kerro meille tarpeistasi, niin otamme sinuun yhteyttä