Pidämme laivasi vesillä myös tulevaisuudessa

Toimialan muutokset asettavat uudenlaisia haasteita meriteollisuudelle. Kehittyvä teknologia edellyttää huoltokumppanilta erityisosaamista ja valmiuksia.

Autamme sinua vastaamaan merenkulun murrokseen

Vihreä siirtymä ja alati kehittyvä teknologia asettavat meriteollisuudelle uusia haasteita. Samaan aikaan sekä henkilö- että rahtiliikenne merillä kasvavat vuosittain, mikä korostaa ennakoivan huollon ja lyhyempien telakointijaksojen tarvetta.

Älykäs teknologia ja erilaiset etävalvontaratkaisut lisääntyvät laivoissa jatkuvasti. Sähkö- ja LNG-moottorit yleistyvät, ja uudenlaiset laitteistot sekä järjestelmät vaativat erityisosaamista ja valmiuksia vaativaan huoltoon.

Kokonaisvaltainen huolto pidentää aluksen elinkaarta

Yhtiöperheeseemme kuuluvalla Millog Marine & Powerilla on vuosikymmenten kokemus meriteknisten palvelujen tarjoamisesta niin viranomaisille kuin yrityksille. Vahvuuksiamme ovat joustavuus, nopeus ja korkea laatu. Kokonaisvaltainen palvelumme ja kattava verkostomme varmistavat, että saat laadukasta ja elinkaarta pidentävää huoltoa, jonka avulla alustesi suorituskyky paranee.

Palveluihimme kuuluvat alusten huolto- ja kuivatelakoinnit, kenttähuollot, konversioprojektit, meritekniset rakenteet sekä moottorien huollot. Huollamme myös vesisuihkuvetolaitteet ja jettitunnelit uniikkia merialumiinista valmistettua holkkia hyödyntäen. Huoltojen lisäksi meillä on valmius tarttua suuriinkin Mid-Life Upgrade- (MLU) ja konversioprojekteihin. Kiinnitämme telakallamme erityistä huomiota vartiointiin ja työturvallisuuteen.

Saumatonta palvelua koko Suomessa ja kansainvälisesti

Huollamme aluksia Teijossa sijaitsevalla telakallamme sekä joustavasti asiakkaidemme tiloissa, satamissa ja liikenteessä ympäri Suomen – sekä kansainvälisesti. Saksan Lübeckissä sijaitsevan huoltoverstaamme avulla palvelemme kattavasti koko Itämeren alueella.

Tarjoamme lisäksi pitkäaikaista kuivatelakointipalvelua esimerkiksi pidempikestoisia suurenkin mittakaavan konversioprojekteja varten. Valmistamme telakallamme tilauksesta erilaisia kelluvia rakenteita, lohkovalmisteita ja muuta uudistuotantoa.

Puolustusvoimien kumppanina Millog-yhtiöt on yksi Suomen luotettavimmista palveluntarjoajista. Käytössämme ovat sertifioidut ja testatut toimintamallit, jotka integroidaan aina saumattomaksi osaksi asiakkaidemme omaa toimintaympäristöä ja prosesseja. Pystymme tarjoamaan turvallisuusselvitetyt työntekijät korkeaa turvallisuutta edellyttäviin kohteisiin.

Miksi Millog?

Miten voimme auttaa?

Soita meille, lähetä sähköpostia tai täytä oheinen lomake, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu.

Petri Pekkanen

Laivamoottorihuollot

Jani Peltonen

Myyntipäällikkö, viranomaiset ja teollisuus

Kerro meille tarpeistasi, niin otamme sinuun yhteyttä