Millog Marine & Power: Moottorihuolto Hämeenlinna

Joustavaa ja nopeaa huoltoa kaikille moottoreille

Ennakoiva huolto pitää pidentää moottorien käyttöikää ja auttaa palauttamaan toiminnan nopeasti täyteen vauhtiin katkosten jälkeen.

Yhdessä suunniteltu huolto pitää kulut kurissa

Toiminnan jatkuvuuden turvaaminen on liiketoiminnan varautumissuunnittelun kannalta avainasemassa. Laitteiden tulee olla kunnossa, jotta katkosten sattuessa tuotanto saadaan nopeasti palautumaan ja kalusto takaisin liikenteeseen.

Erikoisosaamistamme ovat kriittinen infra- ja kunnossapitokalusto, kuten merivoimien kalusto, satamakoneet, raideliikenteen kunnossapito, lentokenttien kunnossapitokalusto, varavoimakoneet sekä prosessi- ja kaivosteollisuuden koneet. Teemme huoltoja korjaamoillamme sekä kenttähuoltomme avulla joustavasti ympäri Suomen – sekä kansainvälisesti.

Yhtiöperheeseemme kuuluva Millog Marine & Power on erikoistunut laivojen moottoreihin, vaihteistoihin, merikytkimiin ja satamakalustoon. Huollamme myös teollisuuden moottorit, voimalaitosten koneet, raskaat työ- ja maansiirtokoneet sekä erilaiset vaihteistot kokemuksella ja ammattitaidolla.

Kokonaisvaltaista kunnossapitoa uusille ja vanhoille moottoreille

Olemme nähneet vuosikymmenten varrella moottorien teknisen kehityksen aina mekaanisista dieselmoottoreista viimeisimpään vähäpäästöiseen teknologiaan. Kuljemme muutoksen etulinjassa ottamalla käyttöön alamme uusimpia ratkaisuja ja työtapoja. Kokonaisvaltainen palvelumme kattaa koko huoltoprosessin aina testaamisesta ja diagnostiikasta huoltoon, raportointiin ja kattavaan dokumentointiin.

Vuosikymmenien kokemuksemme kaikentyyppisistä ja -kokoisista moottoreista auttaa meitä hahmottamaan nopeasti asiakkaidemme tarpeet ja vaaditut toimenpiteet. Kartoitamme aina huollon yksityiskohdat, aikataulun ja kustannusarvion yhdessä asiakkaan kanssa – näin huollon aikana ei synny yllätyksiä eikä piilokuluja.

Monipuolinen ja nykyaikainen laitekantamme, korkea huoltokapasiteetti, nykyaikaiset tilat sekä kokenut, koulutettu ja asiantunteva henkilökuntamme antavat valmiudet kaikenkokoisiin huoltoprojekteihin.

Nopeaa ja luotettavaa palvelua kaikkialla Suomessa ja maailmalla

Valtakunnallisen verkostomme ansiosta palvelemme nopeasti missä päin Suomea tahansa korjaamoillamme, asiakkaan tiloissa tai muussa sijainnissa – myös kansainvälisesti.

Huoltoa tukee kustannustehokasta huoltovarmuutta tarjoava varastointi- ja logistiikkapalvelumme, jonka avulla voimme hankkia toiminnalle kriittiset varaosat jo valmiiksi ja varastoida sekä kunnossapitää niitä tiloissamme. Maksimoimme koneiden elinkaaren arvioimalla huoltotarpeita ennakoivasti ja kustannustehokkaasti.

Huoltopalvelut

  • Moottorien ja laitteiden huolto-, kunnostus- ja muutostyöt
  • Ennakoiva kunnossapito ja määräaikaishuollot
  • Elinkaarenhallinta ja -suunnittelu
  • Vikakorjaukset, tarkistukset ja tutkimukset
  • Testaus ja diagnostiikka
  • Raportointi ja dokumentointi
  • Varaosapalvelut, varastointi ja logistiikka

Miten voimme auttaa?

Soita meille, lähetä sähköpostia tai täytä oheinen lomake, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu.

Toni Koivula

Moottorihuollot

Moottorikorjaamo ja varaosamyymälä

Mäkeläntie 16, 13130 Hämeenlinna
Avoinna ma–pe klo 8.00–16.00

Kerro meille tarpeistasi, niin otamme sinuun yhteyttä