Varmista järjestelmien käyttövarmuus joka vaiheessa

Millog on eri teknologioista rakentuvien järjestelmien toiminnan ja käyttövarmuuden asiantuntija. Hallitsemme vaativatkin tekniset kokonaisuudet ja varmistamme, että niiden käyttö on turvallista sekä kustannustehokasta kaikissa olosuhteissa.

Ennakoi riskit ja tulevaisuuden tarpeet

Eri teknologioista ja ohjelmistoista koostuvat järjestelmät edellyttävät asiantuntijuutta niin fyysisen kuin virtuaalisenkin maailman vaativasta ylläpidosta. Millog auttaa asiakkaitaan järjestelmien turvallisuuden ja toimintakyvyn varmistamisessa. Asennamme, päivitämme ja konfiguroimme erilaiset ohjelmistot ja eri teknologioista rakentuvat kokonaisuudet.

Kartoitamme järjestelmiin kohdistuvat kyberriskit, kohdennamme kriittisiä resursseja ja varmistamme, että järjestelmät vastaavat myös tulevaisuuden tarpeisiin. Teemme tutkimusta, joka auttaa suorituskyvyn parantamisessa, kunnossapidon tehokkaissa toimintatavoissa ja osaamisen kehittämisessä. Näin voimme varmistaa järjestelmiesi vakaan toiminnan pitkälle tulevaisuuteen.

Autamme älykkäässä kunnossapidossa ja elinkaarenhallinnassa

Kumppanisi kriittisten toimintaympäristöjen turvaamisessa

Meillä on pitkä kokemus kriittisten toimintaympäristöjen uhkamalleista, minkä ansiosta osaamme varmistaa järjestelmien tehokkaan käytön kaikissa valmiustiloissa. Laadukkaan dokumentaation ja konfiguraatiohallinnan avulla varmistamme reaaliaikaisen tilannekuvan järjestelmästäsi – ja siihen mahdollisesti kohdistuvista riskeistä.

Testaamisen ja tilannekuvan avulla varmistamme uusien teknologioiden, ohjelmistojen ja laitteiden yhteistoiminnan. Mallinnamme vikatilanteita ja ratkaisemme niitä tuotantojärjestelmien ulkopuolella käyttäen hyväksi testaus- ja referenssiympäristöjä.

Varmista järjestelmien pitkä elinkaari

Moniteknologisten järjestelmien käyttövarmuus paranee järkevällä elinkaarenhallinnalla. Varmistamme järjestelmäsi pitkän elinkaaren optimoimalla huolto-ohjelmia ja tekemällä elinkaaripäivityksiä. Integroimme uusia teknologioita olemassa oleviin järjestelmiin.

Obsolescence-hallinnan avulla seuraamme järjestelmän osien saatavuutta ja suoritamme tarvittavia toimenpiteitä, kuten korvaavien komponenttien analysointia ja testaamista. Ennakoiva obsolescence-hallinta lisää kustannustehokkuutta. Millogilla on laaja osaaminen eri valmistustekniikoiden ja teknologioiden hyödyntämisestä.

Millogin älykäs kunnossapito pähkinänkuoressa

  • Kokonaisvaltainen huolto sekä fyysisessä että digitaalisessa maailmassa
  • Suorituskyvyn ja käyttövarmuuden kehittäminen sekä parantava kunnossapito
  • Dataan perustuvat ennakoivat menetelmät
  • Perinteiset kunnossapidon optimoinnin työkalut
  • Ensiluokkainen huoltovarmuus järjestelmän koko elinkaarelle

Kumppanisi järjestelmien varmistamiseen

Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä oheinen lomake.

Markku Riekkola

Myyntijohtaja, Viranomaiset ja Teollisuus

Jani Peltonen

Myyntipäällikkö, viranomaiset ja teollisuus

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä