Laivojen kunnossapitoa vesillä, telakalla ja satamissa

Kokonaisvaltainen huoltokumppani varmistaa, että aluksesi pysyvät vesillä pidempään ja keskeytykset liikennöinnissä jäävät lyhyiksi.

Toteutamme telakoinnit, konversioprojektit ja kenttähuollot sovitussa aikataulussa ja budjetissa

Millog-yhtiöt on kumppanisi kokonaisvaltaiseen laivojen kunnossapitoon ja telakointiin. Yhtiöperheeseemme kuuluvalta Millog Marine & Powerilta saat kaikki meritekniset huolto- ja kunnossapitopalvelut yhden luukun periaatteella. Pitkä kokemuksemme huoltotelakoinneista, kenttähuolloista ja konversioprojekteista varmistaa, että pystymme ennakoivalla huollolla pitämään aluksesi vesillä pidempään ja voit nukkua yösi rauhassa.

Palvelumme ytimessä ovat joustavuus ja läpinäkyvyys. Räätälöimme ratkaisumme vastaamaan tarpeitasi, ja läpinäkyvän hinnoittelumme ansiosta voit olla varma, että esittämämme huoltohinnat myös pitävät. Kartoitamme, suunnittelemme ja sovimme huollossa huomioitavat asiat yhdessä kanssasi ja pidämme huolta, että sinulla on projektin aikana aina ajantasainen tieto huollon edistymisestä ja mahdollisista löydetyistä ongelmista.

Pitkä kokemuksemme puolustusvoimien, rajavartiolaitoksen ja kaupallisten alusten kanssa toimimisesta on antanut meille korkean ammattitaidon ja laatustandardit. Pystymme tarjoamaan turvallisuusselvitetyt työntekijät erityistä turvallisuutta edellyttäviin kohteisiin. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että toteutamme huollot sovituissa aikatauluissa ja budjetissa.

Täyden palvelun huoltoa ja projektipalveluja kaikille aluksille

Telakointipalvelumme sisältää telakoinnin ja asiakkaan tilaamat palvelut, kuten esimerkiksi rungon ja tankkien pesun, pintakäsittelyt sekä kone-, teräs-, sähkö-, hydrauliikka- ja putkityöt.

Tarkastelemme kunnossapitotarvetta aina koko elinkaaren näkökulmasta, jotta asiakkaamme saavat sijoittamalleen pääomalle parhaan mahdollisen tuoton ja hyödyn. Näin telakoinnin yhteyteen voidaan ennakoivasti ja kustannustehokkaasti ajoittaa myös muita korjaus- ja asennustöitä, jotka parantavat toimintavarmuutta, säästävät kustannuksia ja pidentävät alusten käyttöikää.

Huolto- ja korjaustelakointien ohella erikoisosaamistamme ovat laajamuotoiset peruskorjaus- ja konversioprojektit, kuten modernisoinnit tai koko aluksen käyttötarkoituksen muuttaminen. Palvelumme sisältävät muun muassa työn suunnittelun, materiaalihallinnan, laivajärjestelmien suunnittelu- ja asennustyöt sekä projektien koordinoinnin.

Huollamme myös jet-vetolaitteet ja jettitunnelit

Muiden meriteknisten palvelujen lisäksi Millog huoltaa ja korjaa suurempienkin alusten vesisuihkuvetolaitteet ja jettitunnelit. Huolto pidentää veneen käyttöikää sekä parantaa jet-vetolaitteen suorituskykyä. Testatut ja vastuulliset toimintamallimme takaavat täyden palvelun kaikkialla Suomessa.

Perinteisesti jettitunnelin korjauksessa irrotetaan ja vaihdetaan koko jet-yksikkö aluksen sisä- ja ulkopuolella. Millogin kustannustehokkaassa työtavassa vahingoittunut metalli aarporataan ja tunneliin asennetaan merialumiinista mittojen mukaan valmistettu, korroosionkestävä holkki. Merialumiiniholkin käyttäminen lyhentää telakointiaikaa ja säästää kustannuksia.

Tutustu Millog Marine & Powerin palveluihin

Miten voimme auttaa?

Soita meille, lähetä sähköpostia tai täytä oheinen lomake, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu.

Kerro meille tarpeistasi, niin otamme sinuun yhteyttä