Huolto, logistiikka ja kunnossapito

Ensiluokkaista huoltovarmuutta koko elinkaarelle

Ennakoiva ja älykäs kunnossapito pidentää koneiden, laitteiden ja järjestelmien käyttöikää, parantaa tuotannon tehokkuutta ja lisää työturvallisuutta.

Kokonaisvaltaiset huolto-, logistiikka- ja kunnossapitopalvelut lähellä asiakasta

Millog-yhtiöt turvaa yritysten ja viranomaisten toimintavarmuutta ja tehokkuutta kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Yhdessä itsenäisten tytäryhtiöidemme kanssa tarjoamme älykästä ja kestävää elinkaarenhallintaa sekä kunnossapitopalveluja lähellä asiakasta. Avaintoimialojamme ovat teollisuus, infra ja liikenne sekä maanpuolustus ja viranomaistoiminta.

Osaamisemme ulottuu aina yksinkertaisemmista mekaanisista laitteista monimutkaisiin digitaalisiin järjestelmiin. Kunnossapitämiämme koneita, laitteita ja järjestelmiä löytyy niin tehtaista ja tuotantolaitoksista, maastosta, raiteilta kuin mereltäkin. Testatut ja vastuulliset toimintamallimme takaavat tasalaatuisen palvelukokemuksen kaikkialla Suomessa.

Huollamme kaikki laitteet ja merkit koko Suomessa

Huolellinen elinjaksosuunnittelu parantaa käyttövarmuutta ja tuo merkittäviä säästöjä kunnossapidon kokonaiskustannuksiin. Arvioimme riskit, laadimme kunnossapito-ohjelmat ja vastaamme niiden toteutumisesta aina varastointi- ja varaosapalveluista asianmukaiseen jälkikäsittelyyn. Palveluihimme kuuluvat myös tekninen tuki, koulutukset sekä konfiguraation ja tuotetiedon hallinta.

Pitkäjänteisessä yhteistyössä korostuu kyky ymmärtää asiakkaan näkökulmaa ja tarjota nopeasti toimivia ratkaisuja. Keskittäminen takaa hyvän toimintavarmuuden ja ajantasaisen tilannekuvan sekä tehostaa töiden aikataulutusta ja organisointia.

Olemme ennakoivan elinjaksonhallinnan ja mekaanisen kunnossapidon ammattilaisia. Huollamme muun muassa sähkötekniikan, varavoimakoneet, diesel-moottorit, ajoneuvo- ja meritekniikan, prosessiteollisuuden venttiilit, kiinteistötekniikan sekä erilaiset kommunikaatio-, optiikka- ja mittalaitteistot.

Miten voimme auttaa?

Soita meille, lähetä sähköpostia tai täytä oheinen lomake, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu.

Kari Relander

Kehityspäällikkö

Markku Riekkola

Myyntipäällikkö, Viranomaiset ja Teollisuus

Jani Peltonen

Myyntipäällikkö, viranomaiset ja teollisuus

Kerro meille tarpeistasi, niin otamme sinuun yhteyttä