Kalibrointi varmistaa mittaustulokset ja pitää laadun korkealla

Säännöllinen sähköisten mittauslaitteiden kalibrointi vähentää hävikkiä ja säästää kustannuksia.

Mittausten laatu ja laitteiston suorituskyky ovat kriittisessä roolissa lähes jokaisella toimialalla. Näiden varmistaminen vaatii mittausvälineitä, joiden tarkkuus ja mittausepävarmuus ovat tarkasti tiedossasi. Mittaustenhallinta, laatujärjestelmät ja tuotteiden sertifioinnit edellyttävät, että testauslaitteille suoritetaan luotettava ja säännöllinen kalibrointi.

Millogin kokonaisvaltainen kalibrointipalvelu mahdollistaa mittaustenhallinnan toteutumisen yrityksessäsi. Autamme turvaamaan toimintasi laadun ja varmistamaan, että tuotteesi ja palvelusi täyttävät asiakkaiden ja sertifikaattien vaatimukset. Räätälöimme halutessasi palvelumme vastaamaan tarpeitanne ja sovimme tapauskohtaisesti kalibroinnin sisällöstä.

Mukautuvaa palvelua kaikkiin tarpeisiin

Millog kalibroi ja huoltaa kaikkien valmistajien sähkösuureita mittaavia mittauslaitteita. Kalibrointilaitteemme on jäljitetty sekä kansallisiin että kansainvälisiin suureisiin.

Kalibroimme esimerkiksi yleismittarit, oskilloskoopit, generaattorit sekä asennus- ja konetesterit aina yhteen kiloampeeriin tai 20 kilovolttiin saakka. Lisäksi kalibroimme lämpömittareita ja -kameroita, ja RF-komponentit pystymme kalibroimaan 40 GHz asti.

Kalibroinnin lisäksi palvelumme sisältää mittauslaitekannan ja kalibrointitarpeen määrittelyt, spesifikaatioiden täyttymisen tarkistuksen sekä mittauslaiterekisterin ylläpidon. Tarvittaessa autamme myös vaativien mittausten tarkkuuden ja epävarmuuden hallinnassa.

Kalibrointitoimipisteemme sijaitsee Riihimäellä, ja kalibrointimme toteutetaan SFS-17025-standardin mukaisesti.

Miksi Millog?

Miten voimme auttaa?

Soita meille, lähetä sähköpostia tai täytä viereinen lomake, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu.

Jari Aho

Tuotepäällikkö

  • +358 (0)40 315 8268
Tuomas Haitto

Tuomas Haitto

Kalibrointiasiantuntija

  • +358 (0)40 315 7222

Markku Riekkola

Myyntipäällikkö, Viranomaiset ja Teollisuus

  • +358 (0)40 769 2130

Kerro meille tarpeistasi, niin otamme sinuun yhteyttä