Valvottu tuhoaminen estää arkaluontoisen aineiston päätymisen vääriin käsiin

Millog on materiaalien turvallisen tuhoamisen asiantuntija. Valvottu tuhoaminen varmistaa, että salassa pidettävä materiaali hävitetään turvallisesti.

Millog tuhoaa tietoturvamateriaalia sisältävät laitteet, dokumentit tai muut arkaluontoiset tuotteet turvallisesti. Näin vältät yrityssalaisuuksien tai muun materiaalin väärinkäyttöön liittyvät riskit ja tappiot.

Onko tiloissanne teille tarpeetonta, luottamuksellista tai vaikeasti hävitettävää materiaalia? Tunnetko velvollisuutesi ja viranomaismääräykset? Älä menetä yöuniasi – Millog hoitaa tarpeettoman materiaalin tuhoamisen asiantuntevasti, vastuullisesti ja huomaamattomasti. Asiantuntijoillamme on pitkä ja monipuolinen kokemus yritysten ja viranomaistahojen materiaalien valvotusta tuhoamisesta.

Vältä tietoturvariskit ja yrityssalaisuusrikokset

Valvottu tuhoaminen voi tulla tarpeelliseksi muuton tai takavarikon yhteydessä, tai esimerkiksi liiketoiminnan päättyessä. Turvaselvitetty henkilökuntamme laskee, luetteloi ja sinetöi tuhottavat materiaalit. Millog tekee kuljetus- ja riskisuunnitelmat sekä hoitaa kuljetukset tuhoamispaikalle.

Valvomme, että kaikki päätyy materiaalista riippuen hienojakoiseksi murskaksi. Huolehdimme syntyneistä jätteistä, kierrätyksestä ja ongelmajätteistä. Sovittaessa kokonaisprosessiin sisältyy kuvilla todennettu loppuraportti. Kustannukset muodostuvat tarjouksen mukaan tuhoamistyöstä, kuljetuskustannuksista sekä tuhoamisen alihankintakustannuksista.

Voimme ottaa tarvittaessa esimerkiksi varaosaksi kelpaavat koneiden osat talteen. Jos jollakin materiaalilla on jälleenmyyntiarvoa, kysy meiltä myös huutokauppapalvelua.

Millogin valvottu tuhoaminen sisältää…

  • Kaikki hävityspalvelut yhdeltä luukulta.
  • Koko tuhoamisprosessin suunnittelusta dokumentointiin.
  • Papereiden, puhelimien, muistitikkujen, CD-levyjen, tietokoneiden ja muiden arkaluontoisten materiaalien tuhoamisen.
  • Turvaselvitetyt henkilöt prosessin joka vaiheessa.
  • Kokeneen, luotettavan ja kotimaisen projektitiimin.
  • Ympäristöystävällisen tuhoamisen ja kierrätyksen.

Näin valvottu tuhoaminen toimii

Miten voimme auttaa?

Soita meille, lähetä sähköpostia tai täytä oheinen lomake, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu.

Kari Relander

Kehityspäällikkö

Markku Riekkola

Myyntijohtaja, Viranomaiset ja Teollisuus

Kerro meille tarpeistasi, niin otamme sinuun yhteyttä