Teollisuuden elinkaarihallinta

Tehtävänä tuotannon tehokkuuden ja jatkuvuuden turvaaminen

Kun tuotantoprosessin ja logistiikan toimintavarmuus sekä turvalliset työolosuhteet ovat kunnossa, myös odottamattomat tilanteet pysyvät hallinnassa.

Erityisosaamista teollisen toimintaympäristön tarpeisiin

Millog-yhtiöt tarjoaa teollisuudelle älykästä elinkaarenhallintaa sekä muita asiantuntipalveluja kaikkialla Suomessa. Yhtiöperheemme sisältä löytyy vahva osaaminen esimerkiksi huoltoon, logistiikkaan ja kunnossapitoon, turvalliseen viranomais- ja ammattilaisviestintään sekä hightech-optroniikan tuotteisiin ja palveluihin.

Olemme erikoistuneet teollisuuden aloihin, joissa toiminnan jatkuvuudella ja turvallisilla työskentelyolosuhteilla on merkitystä koko yhteiskunnalle.

Kattavat palvelut kunnossapitoon, viranomais- ja ammattiviestintään sekä henkilö- ja yritysturvallisuuteen

Huolehdimme tuotantoprosesseissa ja tärkeissä tukiprosesseissa, kuten veden, lämmön/kylmän ja sähkönjakelussa, tarvittavan tekniikan kunnossapidosta sekä monipuolisesti logistisia palveluita teknisen kaluston koko elinkaaren ajalle. Pitkä kokemus ja laaja tekninen tietämys takaavat luotettavan lopputuloksen kohteiden erilaisuudesta huolimatta.

Tarjoamme ylläpitoratkaisut myös yritys- ja henkilöturvallisuuden tarpeisiin, luotettavien viestintäyhteyksien rakentamiseen sekä optiseen ympäristön tai laadun tarkkailuun. Kehittyneet sensorit ja järjestelmät helpottavat työskentelyä pimeässä tai muuten vaikeissa olosuhteissa, kuten esimerkiksi kaivoksissa ja prosessiteollisuudessa.

Paranna varaston tehokkuutta ja vapauta pääomaa ulkoistetulla logistiikkapalveluilla

Tarjoamme turvalliset ja joustavat varastotilat ja kaluston sekä osaavan henkilöstön. Olemme tukenasi myös silloin, kun haluat parantaa varastosi tehokkuutta, toimintojen sujuvuutta ja palvelukykyä. Jälkikäsittelypalvelumme huolehtii tarpeettoman materiaalin jälleenmyynnistä tai kierrätyksestä sekä sensitiivisen aineiston hävittämisestä asiantuntevasti ja vastuullisesti.

Kaikki työntekijämme ovat turvallisuusselvitettyjä ja toimimme korkeiden tietoturvavaatimusten mukaisesti.

Miksi Millog?

Miten voimme auttaa?

Soita meille, lähetä sähköpostia tai täytä oheinen lomake, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu.

Jani Peltonen

Myyntipäällikkö, viranomaiset ja teollisuus

Markku Riekkola

Myyntipäällikkö, Viranomaiset ja Teollisuus

Kerro meille tarpeistasi, niin otamme sinuun yhteyttä