Maanpuolustus

Valmiutta ja suorituskykyä kaikissa
valmiustiloissa

Strateginen kumppanuus tähtää pitkäjänteiseen tehokkuuden parantamiseen, oikea-aikaiseen kunnossapitoon ja sitä kautta kustannussäästöjen aikaansaamiseen.

Strateginen kumppanuus turvaa Suomen ja suomalaisten turvallisuutta

Millog Oy vastaa Suomen Puolustusvoimien maa- ja merivoimien kalustojen sekä ilmavoimien valvontajärjestelmien kunnossapidosta niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Yhteistyö perustuu vahvaan keskinäiseen luottamukseen, jossa molemmat osapuolet ovat sitoutuneita kehittämään toimintaa pitkällä tähtäimellä.

Maanpuolustuksen kannalta kriittisen kaluston ja logistiikan turvaaminen edellyttää meiltä jatkuvaa parantamista sekä yhä tehokkaampien ja tuottavampien toimintamallien rakentamista. Erikoisosaamistamme ovat mm. ajoneuvojen tehokkuutta ja käytettävyyttä parantavat modernisoinnit, joissa nykyiset järjestelmät ja laitteet päivitetään edistyneempään teknologiaan.

Jälkikäsittelypalvelumme huolehtii tarpeettoman materiaalin jälleenmyynnistä tai kierrätyksestä sekä sensitiivisen aineiston hävittämisestä asiantuntevasti ja vastuullisesti. Olemme tukena myös silloin, kun varastojen tehokkuutta, toimintojen sujuvuutta ja palvelukykyä halutaan nostaa.

Ajantasainen tilannekuva on ratkaiseva tekijä modernissa maanpuolustuksessa

Yhtiöperheeseemme kuuluva Senop suunnittelee ja valmistaa vaativaan puolustus- ja turvallisuuskäyttöön tarkoitettuja älykkäitä tähtäinjärjestelmiä, maalinpaikannus- ja tarkkailulaitteita, huipputason pimeänäkölaitteita sekä hyperspektri- ja ajoneuvokameroita. Konttipohjainen järjestelmäalusta mahdollistaa puolestaan helposti liikuteltavat yksiköt, joissa on tarkasti määritellyt rajapinnat integraatioita varten.

Korkean teknologian tuotteemme on suunniteltu, valmistettu ja testattu toimimaan luotettavasti äärimmäisissä olosuhteissa. Niitä käyttävät Suomen puolustusvoimien ohella myös muiden maiden turvallisuus- ja maanpuolustusviranomaiset.

Edistämme kansainvälistä yhteistyötä

Osallistumme aktiivisesti kansainvälisiin operaatioihin vastaamalla järjestelmien ja laitteiden integroinnista, operaation aikaisesta kunnossapidosta paikallisilla korjaamoilla tai tukipartioina sekä palautuvan kaluston kunnossapidosta.

Teemme materiaaliyhteistyötä NSPA:n, EDA:n ja NORDEFCO:n kanssa sekä tarjoamme asiantuntija- ja kunnossapitotukea isäntämaalle ja kansainvälisille joukoille.

Todennettu toimintakyky kaikissa valmiustiloissa

Poikkeusolojen toimintakyky luodaan huolellisen valmiussuunnittelun avulla, jota toteutetaan Millogilla samoin periaattein kuin Puolustusvoimissa – poikkeusoloissa on käytössä se, mikä normaalioloissakin.

Valmiusorganisaatiomme vastaa siitä, että yhtiöperheellämme on valmiit suunnitelmat ja edellytykset toimia tehokkaasti kaikissa tilanteissa. Toimintaa harjoitellaan ja hiotaan säännöllisesti yhdessä Puolustusvoimien kanssa.


Miksi strateginen kumppanuus?

Miten voimme auttaa?

Soita meille, lähetä sähköpostia tai täytä oheinen lomake, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu.

Jouni Ketola

Asiakaspäällikkö, Puolustusvoimat

Kimmo Myllyoja

Johtaja, Kumppanuus- ja elinjaksopalvelut

Kerro meille tarpeistasi, niin otamme sinuun yhteyttä