Työharjoittelu Millogilla

Työharjoittelu avaa uramahdollisuuksia unelma-ammattiisi

Koulutustasi vastaava työharjoittelu tai opinnäytetyö kerryttää arvokasta työkokemusta, auttaa verkostoitumaan sekä parantaa mahdollisuuksiasi työllistyä haluamallesi uralle.

Unohtumaton harjoittelukokemus ainutlaatuisessa työympäristössä

Työharjoittelu ja opinnäytetyö ovat erinomaisia tilaisuuksia näyttää omaa osamistasi, hankkia arvokasta työkokemusta sekä verkostoitua valitsemallesi alalle. Meillä Millog-yhtiöissä pääset soveltamaan koulutuksessa opittuja asioita suoraan käytäntöön ja tekemään koulutustasi vastaavia töitä ainutlaatuisessa työympäristössä. Tulemme myös mielellämme kertomaan toiminnastamme oppilaitoksiin.

Millaisia harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja Millog-yhtiöt tarjoaa?

Rekrytoimme vuosittain kymmeniä työharjoittelijoita sekä opinnäytetöiden tekijöitä eri puolille Suomea. Suurin osa toisen asteen harjoittelupaikoistamme liittyy tyypillisesti asentajakoulutukseen, logistiikkaan tai koneistukseen. Korkeakouluharjoittelijoita meille puolestaan työllistyy etenkin kone- ja tuotantotekniikan, sähkö- ja automaatiotekniikan sekä tieto- ja tietoliikennetekniikan koulutusohjelmista.

Tarjoamme ajoittain työ- ja harjoittelupaikkoja myös muiden alojen opiskelijoille, kuten esimerkiksi markkinoinnin, viestinnän tai vaikkapa henkilöstöhallinnon saralla. Joten aina kannattaa olla aktiivinen ja kysyä rohkeasti avoimista mahdollisuuksista.

Mitä odotamme työharjoittelijalta?

Emme etsi valmista tekijää, vaan oppimishaluista ja mielellään jo opintojensa loppuvaiheessa olevaa tulevaa ammattilaista, jolla on rohkeutta tarttua työhön sekä uskallusta viedä ja kehittää asioita oma-aloitteisesti eteenpäin. Usein työharjoittelu tai opinnäytetyö on alku pidempään urapolkuun Millog-yhtiöissä, ja moni nykyinen milloglainen onkin aloittanut työuransa niiden kautta. Meille voit hakea opintoihin liittyvään harjoitteluun tai työssäoppimiseen pitkin vuotta.

Usein kysytyt kysymykset

Opinnäytetyö on merkittävä etappi matkallasi uuteen ammattiin. Sen tarkoituksena on pureutua käytännön työelämässä tunnistettuun haasteeseen sekä tutkia ja kehittää  niitä toimeksiantajayrityksen näkökulmasta.

Opinnäytetyön aihetta ehdottaessasi kannattaa miettiä etukäteen sinua kiinnostavaa aihetta sekä sitä, millaista uutta tietoa se voi tarjota Millog-yhtiöiden toiminnan kehittämiseen. Voit tarjota opinnäytetyötä suoraan jollekin tytäryhtiöistämme tai olla yhteydessä koko yhtiöperheemme HR-asiantuntijaan.

Kysy lisää HR-asiantuntijoiltamme rekry@millog.fi

Työharjoittelijana olet aina oikeutettu huolelliseen perehdytykseen. Sen aikana tutustut uusiin työtehtäviin, työvälineiden oikeaan käyttöön ja turvallisiin työtapoihin. Samalla opit tuntemaan uuden työpaikkasi ihmiset, tavat ja kulttuurin.

Vaikka päävastuu perehdytyksestä on esihenkilölläsi, kannattaa myös itse olla rohkeasti oma-aloitteinen, esittää kysymyksiä ja kirjoittaa asioita muistiin, ettei mitään tärkeää pääse unohtumaan. Toivomme myös, että tuot rakentavasti esiin omia huomioita ja kehittämisideoitasi.

Työharjoittelijoiden työaika on 7,5 h tai 8 h päivässä riippuen noudatettavasta työehtosopimuksesta. Työpäivässä on lisäksi aina 30 minuutin lounastauko, jota ei lasketa työajaksi.

Haluamme, että työntekijämme voivat ja jaksavat hyvin. Siksi työpaikkojemme ruokalassa tarjoillaan joka päivä työnantajan tukema terveellinen lounas.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä. Käytämme aina asianmukaisia työvälineitä, suojavaatetusta ja henkilökohtaisia suojaimia, jotka saat ensimmäisenä työpäivänäsi.
Lajittelemme myös jätteet ja kierrätämme ne ohjeiden mukaan.

Esihenkilösi, työkaverit sekä työ- ja suojelupäällikkö opastavat sinua kaikissa työturvallisuuteen liittyvissä asioissa.

Koska työntekijöidemme luotettavuus on tärkeä osa asiakkaidemme ja milloglaisten turvallisuutta, kaikilta työntekijöiltämme edellytetään Puolustusvoimien hyväksymää turvallisuusselvitystä ja puhdasta huumetestiä. Selvitykset voivat kestää jopa muutaman kuukauden, joten olethan hakuasioissa ajoissa liikenteessä.

Lisäksi allekirjoitamme kanssasi vaitiolovakuutuksen, jossa lupaamme, ettemme paljasta työsuhteen aikana tietoon saamiamme luottamuksellisia asioita työyhteisön ulkopuolelle. Jokaisella milloglaisella on myös oma henkilökortti, jota pidetään näkyvissä aina ollessamme työpaikalla.

Kiinnostuitko työharjoittelusta?

Ota työharjoittelusta kaikki ilo ja hyöty irti. Haluamme erottua reiluna työpaikkana, jossa ihmisillä on hyvä olla ja joka tarjoaa haastavia työtehtäviä ja monipuolisia kehittymismahdollisuuksia. Ota rohkeasti yhteyttä, niin otetaan yhdessä tärkeä askel lähemmäksi kohti unelmiesi työuraa.

HR-asiantuntijat