Ura Millogilla

Tarjoamme ainutlaatuisia elämyksiä

Millog-yhtiöissä sinua odottavat haastavat ja monipuoliset työtehtävät sekä joustavat urapolut kehittää omaa osaamistasi haluamaasi suuntaan. 

Oletko sinä uusi työkaverimme?

Työnantajalupauksemme ”Tarjoamme ainutlaatuisia elämyksiä” kertoo tavastamme tehdä töitä poikkeuksellisten tehtävien parissa, ainutlaatuisessa työympäristössä. Meillä pääset työskentelemään yli tuhannen kokeneen kollegan kanssa, joiden osaaminen edustaa Suomen ehdotonta kärkeä.

Välitämme asiakkaistamme ja työkavereistamme. Olemme reilu ja turvallinen työyhteisö, jossa jokainen pääsee loistamaan. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja panostamme työyhteisömme hyvinvointiin ja turvallisuuteen.

Vaikka työmme ei aina näy ulospäin, on se sitäkin arvokkaampaa. Arvostamme työtehtävään soveltuvaa kokemusta ja koulutusta sekä rehtiä asennetta ja kykyä kasvaa niin asiantuntijana kuin esihenkilönä.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme, lähetä avoin hakemus tai ota yhteyttä suoraan HR-asiantuntijoihimme.


Näin hakuprosessimme etenee

Millaista meillä on tehdä töitä?

Olemme reilu kumppani asiakkaille, yhteistyötahoille ja työkavereille. Toimimme avoimesti ja oikeudenmukaisesti, jaamme kiitosta sekä kannamme vastuuta toinen toistemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista.

Meille on tärkeää, että jokaisen on mukava tulla aamulla töihin. Reilu johtaminen- ja Reilu työkaveri -valmennusohjelmamme auttavat meitä jokaista kehittämään vuorovaikutustaitojamme, itsetuntemustamme sekä ymmärrystä ihmisten erilaisuudesta, mikä edesauttaa reilun yrityskulttuurimme toteutumista kaikissa tilanteissa joka päivä.

Tavoitteemme on, että meiltä lähdetään joka päivä terveenä kotiin. Koska yksikin tapaturma on liikaa, työturvallisuus on tärkeä osa strategiaamme sekä päivittäistä toimintaa ja johtamista.

Noudatamme työturvallisuusohjeita, kouluttaudumme säännöllisesti sekä ennakoimme ja havainnoimme vaaranpaikkoja aktiivisesti. Jotta huominen työpäivä olisi aina turvallisempi kuin eilinen, jokaisella työntekijällämme on voimassa ajantasainen työturvallisuuskortti.

Uskomme koko työuran kestävään oppimiseen. Kannustamme työntekijöitämme syventämään omaa osaamistaan tarjoamalla monipuolisia ura- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Jos esimerkiksi haluat kehittyä nykyisessä työssäsi, ottaa enemmän vastuuta tai vaikkapa vaihtaa paikkakuntaa, Urapolku-ohjelmamme auttaa sinua rakentamaan reitin kohti omaa ammatillista unelmaasi.

Kun voimme hyvin, meillä on parhaat eväät onnistua. Tarjoamme kattavat työterveyshuollon palvelut, työsuhdepolkupyörän sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Auntie-palvelu tarjoaa puolestaan nopeasti matalan kynnyksen keskusteltukea työ- tai siviilielämän haasteisiin. Olemme myös savuton työpaikka.

Sujuvoitamme työn arkea liukuvalla työajalla sekä tukemalla maukasta ja terveellistä lounasruokailua. Mukava etu on myös koko henkilöstä koskeva tulospalkkaus, jossa kerran vuodessa hyvästä työstä maksetaan ansaittu bonus.

Onnellisuus lähtee turvallisuuden tunteesta. Vakavaraisena suomalaisena yrityksenä olemme luotettava työnantaja myös vaikeina aikoina.

Yhdessä rakennamme rohkeaa, mutta samalla vastuullista ja kannattavaa kasvua. Huolehdimme siitä, että osaamisemme on arvokasta asiakkaillemme ja työtä riittää myös huomenna.

Kiinnostaako ura Millog-yhtiöissä?

Haluamme erottua työpaikkana, jossa ihmisillä on hyvä olla ja joka tarjoaa haastavia työtehtäviä ja monipuolisia kehittymismahdollisuuksia. Ota rohkeasti yhteyttä, niin tutustutaan toisiimme.

Rosafiia Kananoja

Henkilöstöasiantuntija

Santtu Peltomäki

Henkilöstöasiantuntija

Kiinnostaako oppilaitosyhteistyö?

Rekrytoimme vuosittain kymmeniä työharjoittelijoita sekä opinnäytetöiden tekijöitä eri puolille Suomea. Tulemme mielellämme kertomaan myös oppilaitoksiin, millaisia uramahdollisuuksia Millog-yhtiöt tarjoaa ammattiin valmistuville.

Tutustu Millog-yhtiöihin

Millog-yhtiöt turvaa yritysten ja viranomaisten toimintavarmuutta ja tehokkuutta kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Tarjoamme älykästä ja kestävää elinkaaren hallintaa sekä kattavia logistiikan palveluja lähellä asiakasta.