Asentaja Eemeli Keskinen – ”Työ on mielenkiintoista ja saan paljon vastuuta”

Keväällä Millogille asentajaksi työllistynyt Eemeli Keskinen on koulutukseltaan ajoneuvoasentaja. Polku milloglaiseksi alkoi jo Eemelin varusmiesaikana. Nyt taskussa on vakipaikka ja mielenkiintoiset hommat Säkylässä.

Millog kouluttaa varusmiehiä yhteistyössä Puolustusvoimien kanssa kaikilla isoimmilla joukko-osastokorjaamoilla. Järjestettävät koulutusjaksot vaihtelevat muutaman viikon mittaisista varusmieskursseista aina kuukausia kestäviin työharjoittelujaksoihin asti. Kurssit ovat varusmiehille hyvä paikka tutusta alaan ja Millogiin työnantajana. Myös Eemeli Keskinen oli varusmiehenä työharjoittelussa ennen työllistymistään Millogille vakituisesti.

– Armeija-aikainen työharjoitteluni kesti muutaman kuukauden ja armeijasta päästyäni minulle tarjottiin työpaikkaa asentajana. Työpaikan saaminen tuntui tietenkin tosi hyvältä. Nyt olen ollut Millogilla yhteensä puoli vuotta, Eemeli kertoo.

Päivät ovat uuden oppimista

Eemelin työpäivät alkavat arkiaamuisin seitsemän aikaan ja ne pitävät sisällään tyypillisiä huoltotöitä kuljetuspanssariajoneuvojen eli Pasien parissa. Työtehtävät ovat mielenkiintoisia ja joka päivä oppii jotain uutta.

– Työharjoittelussa tehtäviini kuului Millogin työntekijöiden avustaminen, mutta nyt saan tehdä töitä itsenäisemmin ja olen saanut paljon vastuuta. Olen työtehtäviini tyytyväinen, tämä on mielenkiintoista hommaa, Eemeli sanoo.

Millogilla on hyvä työilmapiiri

Eemelin mukaan Millog on hyvä työnantajana. Työpaikalla on hyvä ilmapiiri ja asiat hoituvat reilusti ja jämptisti. Vakituisessa työsuhteessa oleva Eemeli näkee hyvinkin viihtyvänsä Millogilla vielä pitkään.

– Meillä on hyvä työyhteisö ja suosittelen Millogia työnantajana. Tässä hommassa tarvitaan oma-aloitteisuutta, mutta mikäli eteen sattuu jotain kinkkisempää, täällä saa myös aina apua, Eemeli kertoo.

Eemeli on tällä hetkellä kutsumusammatissaan, sillä ajoneuvot ovat kiinnostaneet häntä jo pitkään. Myös Eemelin vapaa-aika kuluu ajoneuvojen korjailun parissa.

– Harrastan autojen rakentamista ja korjaamista. Lähinnä olen kiinnostunut 80- ja 90-lukujen autojen rakentelusta. Sitä on tullut tehtyä ihan pienestä pojasta asti.