Varautumalla varmistat toiminnan jatkuvuuden

Varautumissuunnitelmalla varmistat, että yrityksesi tai organisaatiosi toiminta jatkuu mahdollisimman keskeytymättömänä häiriötilanteessa.

Yrityksen tai organisaation varautumissuunnitelmassa on olennaista tunnistaa tärkeät toiminnot, niihin kohdistuvat uhat ja riskit, laatia toteuttamiskelpoiset jatkuvuus-, valmius- ja toipumissuunnitelmat. Varautuminen siirtyy käytäntöön, kun toimintaa koulutetaan ja harjoitellaan suunnitelmien mukaisesti.

2020-luvun alkuvuodet ovat osoittaneet, miten yllättäen toimintaympäristömme voi muuttua. Varautumisen merkitys on korostunut paitsi yhteiskunnan toiminnoissa myös yrityksissä. Yrityksen tai organisaation varautumissuunnittelu on jatkuva prosessi, jolla rakennetaan ja ylläpidetään toimintakykyä. 

Varautumisella varmistat, että yrityksesi tai organisaatiosi toiminta jatkuu mahdollisimman keskeytymättömänä häiriötilanteessa. Kykenet toipumaan eri häiriöistä nopeasti ja saavutat kilpailuetua etenkin varautumista arvostavien asiakkaidesi keskuudessa.

Mitkä ovat varautumissuunnitelman osa-alueet? 

  • Varautumisperehdytys ja lähtötilanteen kartoittaminen. Koulutamme varautumista yrityksen tai organisaation avainhenkilöstölle ja mittaamme lähtötason kypsyysanalyysin avulla. 
  • Strateginen varautumissuunnitelma. Käynnistämme ja ohjaamme suunnittelutyötä, jonka pohjalta laadimme ja jalkautamme yksilöidyn varautumissuunnitelman. Autamme viemään varautumissuunnitelman osaksi yrityksen tai organisaation strategiaa. 
  • Suunnitelman ajantasaisuudesta huolehtiminen. Tarkastamme ja päivitämme suunnitelmia säännöllisesti. Harjoittelemme varautumista ja testaamme toimintavalmiutta. 

Millog on kriittisen valmiuden, varautumisen ja elinkaarenhallinnan asiantuntija. Tunnistamme varautumisen merkityksen yhteiskunnalle sekä kotimaiselle huoltovarmuudelle ja haluamme edistää suomalaisten yritysten varautumista omalla asiantuntemuksellamme. Turvaamme viranomaisten ja yritysten toimintavarmuutta kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa, myös häiriötilanteissa ja poikkeusoloissa.

Meiltä saat apua kunnossapidon ja logistiikan toimintojen varautumiseen, riskien hallintaan sekä toimintakyvyn ylläpitoon ja kehittämiseen koko elinkaaren ajalle. 

Kumppanisi kokonaisvaltaiseen varautumiseen

Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä oheinen lomake.

Markku Riekkola

Myyntijohtaja, Viranomaiset ja Teollisuus

Jani Peltonen

Myyntipäällikkö, viranomaiset ja teollisuus

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä