Varautumalla varmistat toiminnan jatkuvuuden

Millog on kriittisen valmiuden, varautumisen ja elinkaarenhallinnan asiantuntija. Turvaamme viranomaisten ja yritysten toimintavarmuutta kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa.

Millogin palvelut turvaavat viranomaisten ja yritysten toimintavarmuutta kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa, myös häiriötilanteissa ja poikkeusoloissa. Olemme varautumisen asiantuntija ja otamme huomioon laajasti eri uhkamahdollisuudet. Tunnistamme varautumisen merkityksen yhteiskunnalle sekä kotimaiselle huoltovarmuudelle ja haluamme edistää suomalaisten yritysten varautumista omalla asiantuntemuksellamme.

2020-luvun alkuvuodet ovat osoittaneet, miten yllättäen toimintaympäristömme voi muuttua. Varautumisen merkitys on korostunut paitsi yhteiskunnan toiminnoissa myös yrityksissä. Varautuminen erilaisiin häiriötilanteisiin ja poikkeusoloihin on jatkuva prosessi, jota ei voi saattaa kuntoon kertaheitolla ja olettaa, että asia on hoidossa täältä ikuisuuteen.

Varautumisella varmistat, että yrityksesi toiminta jatkuu mahdollisimman keskeytymättömänä häiriötilanteessa. Kykenet toipumaan eri häiriöistä nopeasti ja saavutat kilpailuetua etenkin varautumista arvostavien asiakkaidesi keskuudessa. Varautumisessa on olennaista tunnistaa organisaatiosi tärkeät toiminnot, niihin kohdistuvat uhat ja riskit, laatia toteuttamiskelpoiset jatkuvuus-, valmius- ja toipumissuunnitelmat sekä kouluttaa ja harjoitella toimintaa suunnitelmien mukaisesti.

Millog tuottaa viranomaisille ja yrityksille toimintavarmuutta sekä kilpailukykyä kaikissa tilanteissa. Meiltä saat apua kunnossapidon ja logistiikan toimintojen varautumiseen, riskien hallintaan sekä toimintakyvyn ylläpitoon ja kehittämiseen koko elinkaaren ajalle. Olemme kokonaisvaltainen kumppanisi varautumisessa.

Mistä varautumisen palvelut koostuvat?

  • Varautumisperehdytys ja lähtötilanteen kartoittaminen. Koulutamme varautumista avainhenkilöstölle ja mittaamme yrityksen lähtötason kypsyysanalyysin avulla.
  • Strateginen varautumissuunnitelma. Käynnistämme ja ohjaamme suunnittelutyötä, jonka pohjalta laadimme ja jalkautamme yksilöidyn varautumissuunnitelman. Autamme viemään varautumissuunnitelman osaksi yrityksen strategiaa.
  • Suunnitelman ajantasaisuudesta huolehtiminen. Tarkastamme ja päivitämme suunnitelmia säännöllisesti. Harjoittelemme varautumista ja testaamme toimintavalmiutta.

Kumppanisi kokonaisvaltaiseen varautumiseen

Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä oheinen lomake.

Markku Riekkola

Myyntipäällikkö, Viranomaiset ja Teollisuus

Jani Peltonen

Myyntipäällikkö, viranomaiset ja teollisuus

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä