Infra ja liikenne

Turvaamme yhteiskunnalle kriittisen infran, viestintäyhteydet ja kaluston

Ennaltaehkäisy ja nopea palautuminen häiriötilanteista on ensiarvoisen tärkeää, jotta palvelukatkosten vaikutukset kyetään pitämään mahdollisimman pieninä ja paikallisina.

Häiriötön infra on tärkeä osa riskienhallintaa

Millog-yhtiöillä on vahva osaaminen kriittisen infrastruktuurin turvaamisesta. Palvelemme monipuolisesti myös kuntien ja kaupunkien tekniseen kalustoon, logistiikkaan sekä kriittisiin viestintäjärjestelmiin liittyviä tarpeita.

Korkean turvallisuustason ratkaisumme liittyvät tyypillisesti ajoneuvojen ja materiaalien luotettavaan liikkumiseen sekä energiantuotannon ja veden jakelun turvaamiseen kaikissa olosuhteissa. Yhtiöperheemme sisältä löytyy vahva osaaminen muun muassa huoltoon, logistiikkaan ja kunnossapitoon, turvalliseen ammattilaisviestintään sekä hightech-optroniikan tuotteisiin ja palveluihin.

Luotettavuutta maalla, merellä ja raiteilla

Huolehdimme energia- ja vesilaitosten tuotantoprosessin ja jakeluverkoston kunnossapidosta sekä erikoisajoneuvojen, varavoimakoneiden ja tietoliikennemastojen toimivuudesta. Varmistamme myös luotettavan viestinnän alueellisen tai valtakunnallisen häiriötilanteen aikana.

Maaliikenteessä olemme keskittyneet erikoiskaluston kokonaisvaltaiseen fleet managementiin, varusteluun, peruskunnostuksiin sekä tuottavuuden ja käytettävyyden parantamiseen. Meritekniset palvelumme kattavat laivojen telakoinnit ja satamarakenteiden huollot.

Raideliikenteen erikoisosaamistamme ovat puolestaan junien, raitiovaunujen ja ratakaluston kunnossapito sekä logistiset palvelut. Lentoliikennettä palvelemme tyypillisesti maakaluston ja tutkajärjestelmien ylläpidossa.

Todennettu toimintakyky kaikissa valmiustiloissa

Tiivis ja pitkäaikainen yhteistyömme Puolustusvoimien kanssa tekee meistä yhden Suomen luotettavimmista palveluntarjoajista. Käytössämme ovat sertifioidut ja testatut toimintamallit, jotka integroidaan aina saumattomaksi osaksi asiakkaidemme omaa toimintaympäristöä ja prosesseja.

Huolellinen riskien hallinta ja varautumissuunnittelu sekä säännöllinen harjoittelu takaavat toimintasi jatkuvuuden muun muassa tietoliikenteen, energiatuotannon tai logistikan häiriöissä, suuronnettomuuksissa tai kyberhyökkäyksen, pandemian tai muun yhteiskunnalle merkittävän uhkan kohdatessa.

Kaikki työntekijämme ovat turvallisuusselvitettyjä ja toimimme korkeiden tietoturvavaatimusten mukaisesti.

Miksi Millog?

Miten voimme auttaa?

Soita meille, lähetä sähköpostia tai täytä viereinen lomake, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu.

Toni Leppänen

Myyntijohtaja
Senop Communications

  • +358 (0)40 571 4111

Markku Riekkola

Myyntipäällikkö, Viranomaiset ja Teollisuus

  • +358 (0)40 769 2130

Jani Peltonen

Myyntipäällikkö, viranomaiset ja teollisuus

  • +358 (0)40 487 4380

Kerro meille tarpeistasi, niin otamme sinuun yhteyttä