Huollettu varavoimakone tuo turvaa talvipakkasilla

Laadukasta varavoimakoneiden huoltoa vuosien kokemuksella

Millog turvaa toimintasi jatkuvuuden ja takaa varavoimakoneiden toimintavarmuuden kaikissa tilanteissa.

Kokonaisvaltainen kumppani turvaa sähkönjakelusi ja auttaa valmistautumaan häiriötilanteisiin

Oletko varautunut sähkönjakelun häiriötilanteisiin ja niiden aiheuttamiin tuotantokatkoksiin? Tiedätkö, missä kunnossa sähkövoimakoneesi ovat, ja onko niille tehty elinkaari- ja varaosasuunnitelma? Tarvitsetko kumppanin, joka turvaa generaattorien ja aggregaattien häiriöttömän toiminnan vuosiksi eteenpäin?

Epävarmuutta aiheuttavat kolmenlaiset uhat: sähkön tuotannossa voi olla häiriöitä, sähköverkko voi vaurioitua tai sähkön saatavuutta voidaan joutua säännöstelemään tuotantokapasiteetin riittämättömyyden vuoksi. Sähkön tuotantoon ja säännöstelyyn voivat vaikuttaa erilaiset kriisit, konfliktit sekä markkinahäiriöt, kun taas verkon vaurioitumisen syy on tyypillisesti syys- tai talvimyrsky.

Erilaisiin poikkeustilanteisiin tulee varautua tarkistamalla, että kaikki yrityksen varavoimakoneet, generaattorit ja muut varavoimajärjestelmät ovat kunnossa, ja että niiden kapasiteetti riittää turvaamaan kriittiset toiminnot myös häiriötilanteen pitkittyessä. Häiriötilanteisiin varautuminen edellyttää, että yrityksellä on suunnitelma sekä yllättävän että ennakkoon ilmoitetun sähkökatkon varalle.

Asiantuntevaa huoltoa varavoimakoneiden koko elinkaarelle

Millog on Suomen suurin varavoimakoneiden huoltaja ja elinkaaripalvelujen tarjoaja. Kuntokartoitusten ja perushuoltojen lisäksi pystymme auttamaan koneiden hankinnassa, hallinnoinnissa, modernisoinnissa ja jälkikäsittelyssä – tarjoamme kokonaisvaltaista asiantuntijapalvelua koneiden koko elinkaarelle.

Autamme sinua tunnistamaan riskit ja varautumaan häiriötilanteisiin

Rakennamme asiakkaidemme kanssa pitkiä kumppanuuksia ja autamme heitä tekemään suunnitelmat sähkönjakelun turvaamiseksi vuosiksi eteenpäin. Siten sekä asiakkaidemme valmius että varavoimakoneisiin ja voimalaitteisiin tehtyjen investointien arvo säilyvät. Yksi vahvuuksistamme on järjestelmällinen työskentely ja huolellinen dokumentaatio: asiakas saa aina selkeän kuvan siitä, mitä on tehty ja missä kunnossa varavoimakoneet ja -keskukset ovat.

Huollamme kaikenkokoiset koneet aina tuhansiin kilovolttiampeereihin saakka. Koska osaamisemme juuret ulottuvat vuosikymmenien taakse, yhtiöperheessämme on myös vaativan ammattielektroniikan korjauskykyä komponenttitasolta lähtien. Meillä on erityisosaamista muun muassa moottorien koneistamisesta, dieselmoottorien syöttöpumppujen huollosta ja varavoimakoneiden ohjelmoinnista.

Ennakoiva kunnossapitomalli varautumisen ytimessä

Kattavat palvelumme turvaavat toimintavarmuuden ja varavoimakoneiden koko elinkaaren. Työmme pohjaksi laadimme perusteellisen lähtötilanteen kartoituksen. Varavoimalaitteiston kuntokartoitus auttaa määrittelemään kunnossapitotarpeen sekä arvioimaan varaosien saatavuutta.

Ennakoiva kunnossapitomallimme kattaa vuosihuollot, perushuollot, koekäytön ja kuormitusajon. Kattavassa huoltosuunnitelmassa huomioimme varavoimakoneidesi käyttöprofiilin ja -määrän sekä tarvittavat materiaalihankinnat. Valtakunnallinen toimipisteverkostomme ja varaosapalvelumme takaa nopeat ja luotettavat vika- ja häiriökorjaukset. Huoltopäivystyksemme avulla saat tarvittaessa tukea häiriötilanteiden selättämiseen myös etäyhteyksin.

Voimme pidentää varavoimakoneidesi käyttöikää elinkaaripäivityksellä, joka sisältää esimerkiksi vanhenevien varaosien korvaamisen, ohjausjärjestelmän päivityksen tai mekaanisten osien päivityksen.

Kun varavoimakone tulee elinkaarensa päähän, hoidamme järjestelmän käytöstä poistamisen, koneen jälkikäsittelyn ja asianmukaisen kierrätyksen. Lisäksi avustamme uuden järjestelmän hankinnassa ja elinkaarisuunnittelussa.

varavoimakone yrityksen pihassa

Kuntokartoituksella pääset nopeasti ajan tasalle varavoimasi tilanteesta

Millog-yhtiöiden perusteellinen ja puolueeton varavoimakoneiden kuntokartoitus antaa sinulle luotettavaa tietoa koneidesi kunnosta, toimintavarmuudesta ja odotettavissa olevasta elinkaaresta. Pitkä kokemuksemme huollosta ja ylläpidosta varmistaa, että pystymme tunnistamaan mahdolliset viat hyvissä ajoin, ennen kuin ne aiheuttavat merkittäviä katkoksia tai kustannuksia.

Miksi Millog

Kumppanisi varavoiman varmistamiseen

Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä oheinen lomake.

Kari Relander

Kehityspäällikkö

  • +358 (0)40 315 7056

Sami Rautiainen

Myyntijohtaja, viranomaiset ja teollisuus

  • +358 (0)50 598 9899

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä