varavoimakone yrityksen pihassa

Riippumaton kuntokartoitus auttaa turvaamaan varavoimakoneidesi toiminnan

Varavoimakoneiden kuntokartoitus on kustannustehokas tapa lisätä tuotantosi varmuutta, ehkäistä katkoksia ja minimoida riskit.

Kartoita varavoimakoneidesi toimintavarmuus nopeasti ja luotettavasti

Tiedätkö, ovatko varavoimakoneesi varmasti toimintavalmiudessa? Kuinka mittavista tappioista puhutaan, jos varavoimakone ei toimikaan odotetusti häiriötilanteessa? Haluatko varmistua siitä, että sinulla on ajantasaista ja luotettavaa tietoa varavoimakoneidesi tilasta?

Millog-yhtiöiden perusteellinen ja puolueeton kuntokartoitus antaa sinulle luotettavaa tietoa varavoimakalustosi kunnosta, toimintavarmuudesta ja odotettavissa olevasta elinkaaresta. Kokemuksemme tuhansien varavoimakoneiden huollosta ja ylläpidosta varmistaa, että pystymme tunnistamaan mahdolliset viat hyvissä ajoin, ennen kuin ne aiheuttavat merkittäviä katkoksia tai kustannuksia.

Kuntokartoitus auttaa parantamaan tuotannon varmuutta, ehkäisemään katkoksia ja minimoimaan riskit. Laadimme perusteellisen kuntoraporttimme pohjalta toimenpide-ehdotukset, joiden avulla voit varautua tulevaisuuteen ja näin säästää huolto- sekä ylläpitokustannuksissa.

Kuntokartoitus auttaa parantamaan tuotannon varmuutta, ehkäisemään katkoksia ja minimoimaan riskit.

Luottamus ansaittu

Ylläpitovastuullamme on yli 2000 varavoimakonetta ympäri Suomea. Kuntokartoitusten ja
perushuoltojen lisäksi pystymme auttamaan koneiden modernisoinnissa, hankinnassa,
hallinnoinnissa ja jälkikäsittelyssä.

Katso kaikki referenssit


Miksi varavoimakoneiden kuntokartoitus Millog-yhtiöiden kanssa kannattaa?

Me Millog-yhtiöissä olemme erikoistuneet yhteiskunnan kannalta kriittisten viranomaisten ja organisaatioiden toiminnan turvaamiseen kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa.

Suomen Puolustusvoimien strategisena kumppanina valmiussuunnittelu on toimintamme ytimessä. Samalla ammattitaidolla autamme myös muita viranomaisorganisaatioita sekä yrityksiä tunnistamaan ja ottamaan ennalta tunnistamattomat riskit hallintaan.

  • Tiedosta varavoimakoneidesi nykytila
  • Maksimoi koneidesi elinkaari
  • Tunnista riskit ja varaudu häiriötilanteisiin
  • Paranna tuotannon ja toimintasi varmuutta
  • Paranna turvallisuutta
  • Ehkäise liiketoimintamenetyksiä ja säästä rahaa

Näin kuntokartoitus etenee

Usein kysytyt kysymykset

Varavoimakoneen kuntokartoitus on tehokas työkalu koneidesi nykytilan analysointiin, mahdollisten riskien tunnistamiseen ja ehkäisyyn sekä vahinkojen minimointiin ja koneidesi elinkaaren pidentämiseen.

Millog on täysin riippumaton kumppani varavoimakoneiden kuntokartoitukseen – kartoitamme ja huollamme kaikki merkit ja mallit valmistajasta riippumatta.

Kuntokartoitus on viikon mittainen prosessi. Kohdekäynnin ja koneeseen tutustumisen jälkeen laadimme perusteellisen ja puolueettoman kuntoraportin. Viikon päätteeksi raportoimme analyysin tulokset, annamme arviomme nykytilanteesta sekä tärkeimmät toimenpiteet vikojen ja toimintakatkosten ennaltaehkäisyyn.

Meillä on kokemusta tuhansien varavoimakoneiden toimintavarmuuden turvaamisesta ja ylläpidosta. Kattava kokemuksemme on antanut meille parhaat vinkit ja opit mahdollisimman perusteelliseen riskien kartoittamiseen ja toimintavarmuuden turvaamiseen. Näin pystymme myös kouluttamaan kunnossapitohenkilöstöänne ja antamaan käyttöopastusta koneiden elinkaaren maksimoimiseksi. Kattava valtakunnallinen palveluverkostomme varmistaa, että saat parasta mahdollista palvelua missä päin Suomea tahansa.

Kuntokartoitus ei sisällä huoltotöitä, huoltosuunnitelmaa tai muita suunnitelmia eikä korvaavien komponenttien selvitystä.

Tyytyväisyystakuu 100 %

Mitä kuntokartoituksesta jää käteen?

Milloin aloitetaan?

Soita meille, lähetä sähköpostia tai täytä oheinen lomake, niin sovitaan sinulle sopiva ajankohta.

Kari Relander

Kehityspäällikkö

Jani Peltonen

Myyntipäällikkö, viranomaiset ja teollisuus

Markku Riekkola

Myyntipäällikkö, Viranomaiset ja Teollisuus

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä