Hae Suomen huikeimpaan kesäduuniin!

Tarjoamme kesään elämyksiä, joita et muualta saa – Meillä pääset tekemään huikeita hommia huippuosaajien kanssa. Miltä kuulostaisi kesätyö teollisuuden, infran ja liikenteen tai maanpuolustuksen ja viranomaistoiminnan parissa? Hae meille kesäduuniin! Vuoden 2024 kesätyöpaikkojen hakuaika on 15.1.–11.2.

Tarjoamme kesätyöntekijöille elämyksiä ympäri Suomea

Meille Millog-yhtiöissä on tärkeää, että kesätyöntekijät viihtyvät työssään. Kesäduuni on monille ensikosketus työelämään, ja haluamme tehdä kokemuksesta ikimuistoisen. Rekrytoimme vuosittain ammatti- ja korkeakouluista kymmeniä kesätyöntekijöitä eri puolille Suomea. Vuonna 2024 kesätyöpaikkojemme hakuaika on 15.1.–11.2.

Lupaamme, että pääset kehittämään ammattitaitoasi monipuolisesti sekä tekemään mielekkäitä ja vaihtelevia työtehtäviä, josta saat myös hyödyllistä kokemusta tulevaisuuttasi varten. Voit työskennellä esimerkiksi varastotehtävissä tai teknisten asennus-, huolto- ja kunnossapitotehtävien parissa. Saatat jopa päätyä panssarivaunun kyytiin, kuten kesätyöntekijämme Väinö!

Tehtävä Paikkakunta Haku päättyy

Tukenasi ovat aina kokeneet työkaverisi

Usein kesätyö on alku pidempään urapolkuun Millog-yhtiöissä, ja moni nykyinen milloglainen onkin aloittanut uransa kesätyön tai harjoittelun kautta. Meillä kaveria ei jätetä, vaan työskentelemme tiiminä ja työkavereiden puoleen voi aina kääntyä.

Kokeneet työkaverisi opastavat uusissa työtehtävissä ja työkalujen käytössä sekä auttavat mielellään kaikissa kysymyksissäsi.

Mitä toivomme kesätyönhakijalta?

Meillä kesätöissä alkuun pääse reippaalla asenteella ja halulla oppia uutta. Tarjoamme eniten kesätyöpaikkoja ammattioppilaitosten ja korkeakoulujen teknisten alojen opiskelijoille. Myös muiden alojen opiskelijoiden kannattaa seurata kesätyöilmoituksiamme.

Koska haluamme, että kesätyöstä jää mahdollisimman hyvät muistot, olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Näin haet Suomen huikeinta kesäduunia

Usein kysytyt kysymykset

Ennen kuin aloitat työsi Millogilla allekirjoitamme yhdessä kirjallisen työsopimuksen. Sopimuksessa määritellään muun muassa palkkaus, työaika sekä muita tärkeitä työsuhteen ehtoja.

Kesätyön päättyessä saat työtodistuksen, jonka avulla on helppo kertoa esimerkiksi uudelle työnantajalle, missä, milloin ja millaisissa tehtävissä olet aiemmin työskennellyt.

Työsopimuksessa työntekijä ja työnantaja voivat sopia koeajasta, jonka tarkoituksena on varmistaa, että työsuhde vastaa molempien odotuksia.

Koeaika voi olla puolet määräaikaisen työsuhteen kestosta, mutta kuitenkin enintään kuusi (6) kuukautta. Sen aikana joko työntekijä tai työnantaja voi purkaa työsuhteen päättymään välittömästi.

Kesätyöntekijänä olet aina oikeutettu huolelliseen perehdytykseen. Sen aikana tutustut uusiin työtehtäviin, työvälineiden oikeaan käyttöön ja turvallisiin työtapoihin. Samalla opit tuntemaan uuden työpaikkasi ihmiset, tavat ja kulttuurin.

Vaikka päävastuu perehdytyksestä on esihenkilölläsi, kannattaa myös itse olla rohkeasti oma-aloitteinen, esittää kysymyksiä ja kirjoittaa asioita muistiin, ettei mitään tärkeää pääse unohtumaan. Toivomme myös, että tuot rakentavasti esiin omia huomioita ja kehittämisideoitasi.

Kesätyöntekijöiden työaika on 7,5 h tai 8 h päivässä riippuen noudatettavasta työehtosopimuksesta. Työpäivässä on lisäksi aina 30 minuutin lounastauko, jota ei lasketa työajaksi.

Haluamme, että työntekijämme voivat ja jaksavat hyvin. Siksi työpaikkojemme ruokalassa tarjoillaan joka päivä työnantajan tukema terveellinen lounas.

Alle 18-vuotiaiden työntekijöiden palkat porrastetaan syntymävuoden perusteella työehtosopimuksen mukaisesti*. 18 vuotta täyttäneiden harjoittelijoiden palkka on vähintään TES:en* alimman työnvaativuusryhmän suuruinen. Korkeakouluopiskelijoiden palkan määrityksessä otetaan huomioon opinnoissa kertyneet opintopisteet. Lisäksi otetaan huomioon toimen tai työtehtävän laajuus ja vaativuus sekä henkilön taidot, tiedot, aikaisempi kokemus ja muut vahvuudet.

*Teknologiateollisuuden työntekijöiden työehtosopimus kohta 10.1.

Kesätyöntekijöiden palkka maksetaan kerran kuukaudessa ja palkkalaskelma tulee ensisijaisesti sähköisesti verkkopankkiisi. Palkanmaksua varten henkilöstöassistenttimme pyytää sinua toimittamaan verokortin ja tilinumeron.

Vuosiloma määräytyy vuosilomalain mukaisesti ja sitä kertyy 2 arkipäivää jokaiselta lomaan oikeuttavalta kuukaudelta.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä. Käytämme aina asianmukaisia työvälineitä, suojavaatetusta ja henkilökohtaisia suojaimia, jotka saat ensimmäisenä työpäivänäsi.
Lajittelemme myös jätteet ja kierrätämme ne ohjeiden mukaan.

Esihenkilösi, työkaverit sekä työ- ja suojelupäällikkö opastavat sinua kaikissa työturvallisuuteen liittyvissä asioissa.

Koska työntekijöidemme luotettavuus on tärkeä osa asiakkaidemme ja milloglaisten turvallisuutta, kaikilta 16-vuotta täyttäneiltä kesätyöntekijöiltämme edellytetään hyväksyttyä turvallisuusselvitystä. Selvitykset voivat kestää jopa muutaman kuukauden, joten olethan hakuasioissa ajoissa liikenteessä.

Lisäksi allekirjoitamme kanssasi vaitiolovakuutuksen, jossa lupaamme, ettemme paljasta työsuhteen aikana tietoon saamiamme luottamuksellisia asioita työyhteisön ulkopuolelle. Jokaisella milloglaisella on myös oma henkilökortti, jota pidetään näkyvissä aina ollessamme työpaikalla.