Millog-yhtiöt

Kumppani sinulle, jolle tavanomainen
ei riitä

Tarjoamme älykästä ja kestävää elinkaarenhallintaa sekä kattavia logistiikan palveluja lähellä asiakasta. Kun kyseessä on asiakkaidemme toiminnan turvaaminen, mikään tehtävä ei ole meille mahdoton.

Missiomme on vahva – rakennamme yhdessä parempaa ja turvallista tulevaisuutta

Me Millog-yhtiöissä turvaamme yritysten ja viranomaisten toimintavarmuutta ja tehokkuutta kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Avaintoimialojamme ovat teollisuus, infra ja liikenne sekä maanpuolustus ja viranomaistoiminta.

Vakavaraisena suomalaisena yhtiönä perustamme toimintamme pysyviin ja kehittyviin kumppanuuksiin. Valtakunnallinen palveluverkostomme tekee palvelusta nopeaa ja luotettavaa sijainnista riippumatta.

Onnistumme, kun asiakkaamme onnistuu

Loistamme tilanteissa, joissa luomme rohkeasti uutta. Vuosikymmenten kokemus vaativan kunnossapidon, elinkaaren hallinnan ja logistiikan saralla näkyy varmoina otteina osaamisessamme niin maalla, merellä kuin digitaalisessa maailmassa. Vaikka asiakkaidemme tarpeet ja toimintaympäristöt ovat erilaisia, ratkaisevaa on kyky soveltaa osaamista ja teknologiaa uudella tavalla vastaamaan toimialasi muuttuviin tarpeisiin.

Mitä lupaamme, sen myös teemme. Yli tuhat asiantuntijaamme muodostavat monialaisen tiimin, jonka tietotaito on Suomen ehdotonta kärkeä. Kuuntelemme toiveitasi herkällä korvalla ja ratkaisemme haasteita ennen kuin niistä tulee ongelmia.

Turvallisuus on meihin sisäänrakennettuna

Turvallisuus on meillä ykkösasia, niin asiakkaiden kuin työntekijöidemme kannalta. Puolustusvoimien strategisena kumppanina olemme yksi Suomen luotettavimmista palveluntarjoajista. Käytössämme on sertifioidut ja huippuunsa hiotut toimintamallit, jotka on suunniteltu kestämään myös mahdollisia poikkeusoloja.

Kaikki työntekijämme ovat turvallisuusselvitettyjä ja toimimme korkeiden tietoturvavaatimusten mukaisesti. Myös kriisiaikojen toiminnan suunnittelu ja harjoittelu ovat tärkeä osa jokaisen milloglaisen arkea.

Tutustu yhtiöperheeseemme

Millog Oy:n kattavat huolto-, logistiikka- ja kunnossapitopalvelut takaavat ensiluokkaisen toimitus- ja huoltovarmuuden teknisen kaluston koko elinkaarelle.

Palvelut
Elinkaarisuunnittelu
Elinkaaripäivitykset
Varastointi ja logistiikka
Huolto ja kunnossapito
Fleet Management
Varaosapalvelut
Telakoinnit
Jälkikäsittely

Millog Marine & Power tarjoaa kokonaisvaltaista meritekniikan ja moottorien kunnossapitoa yhden luukun periaatteella.

Palvelut
Laivojen kunnossapito ja telakointi
Konversioprojektit (Mid-Life Update)
Moottoreiden ja vaihteistojen korjaukset
Kenttähuolto
Kelluvien rakenteiden huolto ja uudistuotanto

Senop Oy tekee näkymättömästä näkyvää mahdollistamalla edistyneen tilannekuvan luomisen. Pohjoismaiden johtavien optroniikkaratkaisujen ja johtamisjärjestelmien avulla asiakkaamme voivat operoida tehokkaasti ympäri vuorokauden kaikissa olosuhteissa.

Senop Communications -yksikön ammattilaisviestinnän asiantuntijat varmistavat, että viranomaisten ja yritysten viestintä on nopeaa ja luotettavaa kaikissa tilanteissa.

Tuotteet ja palvelut teollisuuteen ja tutkimukseen
Kamerajärjestelmät
Hyperspektrikamerat
Elektro-optiset komponentit
Järjestelmäalustat
Optiset tuotteet ja palvelut
Integrointipalvelut

Tuotteet ja palvelut turvallisuus- ja puolustusalalle
Älykkäät tähtäinjärjestelmät
Yksittäisen taistelijan järjestelmät
Maalinpaikannus- ja tarkkailulaitteet
Ajoneuvokamerajärjestelmät
Järjestelmäalustat
Integrointipalvelut
Elinjaksopalvelut

Viestintälaitemyynti, -vuokraus ja leasing
Älylaitteet
Sovellukset
VIRVE-laitteet
Privaattiverkot
Lisälaitteet ja -tarvikkeet

Communications-asiantuntijapalvelut
Huolto-, ohjelmointi- ja elinkaaripalvelut
Parametrointipalvelut
Koulutus ja konsultointi
Kustomoidut tuotteet ja ratkaisut

SA-kauppa myy Suomen Puolustusvoimien turvallisia ja käytöstä poistettuja tavaroita, joiden alkuperä on helppo jäljittää. Kaikki toiminnasta saatava raha tuloutetaan lyhentämättömänä takaisin Puolustusvoimille – kaikkien suomalaisten maanpuolustuksen hyväksi.

Vahvat arvot elävät arjessa

Miten voimme auttaa?

Soita meille, lähetä sähköpostia tai täytä oheinen lomake, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu.

Toni Piispa

johtaja, viranomaiset ja teollisuus

Kerro meille tarpeistasi, niin otamme sinuun yhteyttä