Turvallinen viranomais- ja ammattilaisviestintä

Turvallista ammattilais-viestintää yrityksille ja viranomaisille

Nopea ja häiriötön tiedonkulku tehostaa työtä, parantaa tietoturvaa ja ennustettavuutta sekä varmistaa liiketoiminnan jatkuvuutta myös poikkeustilanteissa.

Turvaamme kriittiset viestintäyhteydet kaikissa tilanteissa

Millog-yhtiöt on kumppanisi viranomaisten ja yritysten vaativaan ammattilaisviestintään. Yhtiöperheeseemme kuuluvalla Senop Oy:llä on vuosikymmenten kokemus luotettavien viestintäyhteyksien toimittamisesta erityisesti kriittisen infrastruktuurin organisaatioille. Samalla ammattiylpeydellä palvelemme myös yksityisiä yrityksiä ja julkishallintoa.

Tarjoamme laadukkaat ja kohtuuhintaiset viestintäyhteydet myös tilapäiseen käyttöön, kuten esimerkiksi isoille rakennustyömaille ja massatapahtumiin.

Privaattiverkot, päätelaitteet ja sovellukset avaimet käteen -toimituksena

Meiltä saat osaamista ja laitteita, joihin voit luottaa. Tarjoamme suomalaisena toimijana yksityiset privaattiverkot, päätelaitteet ja sovellukset avaimet käteen -ratkaisuna. Kaikkiin toimituksiimme sisältyvät kattavat huolto-, ohjelmointi- ja elinkaaripalvelut. Tietoturvallisen viestinnän viimeistelee asiantuntijoidemme toteuttama henkilöstön huolellinen perehdytys ja käyttökoulutus.

Tarkastelemme organisaatiosi toimintaa aina kokonaisuutena. Autamme tunnistamaan viestinnän haasteet ja kriittiset pisteet sekä ratkaisemaan ongelmat kustannustehokkaasti. Muutosten ei tarvitse olla monimutkaisia tai kalliita. Päinvastoin – turvalliseen viestintään on helppo siirtyä, kun kaikilla on älylaite jo valmiiksi taskussa.

Laitemyynti, vuokraus ja leasing
Älylaitteet
Sovellukset
VIRVE-laitteet
Privaattiverkot
Lisälaitteet ja -tarvikkeet

Asiantuntijapalvelut
Huolto-, ohjelmointi- ja elinkaaripalvelut
Parametrointipalvelut
Koulutus ja konsultointi
Kustomoidut tuotteet ja ratkaisut

Miten voimme auttaa?

Soita meille, lähetä sähköpostia tai täytä oheinen lomake, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu.

Jesse Lohtander

Tekninen myyjä
Senop Communications

Toni Leppänen

Myyntijohtaja
Senop Communications

Kerro meille tarpeistasi, niin otamme sinuun yhteyttä