KIP Service – ”Tärkein tavoitteemme on kriisiviestinnän ja -johtamisen varmistaminen”

Senop Communications (ent. Virve Tuotteet ja Palvelut Oy) tuo parhaat käytännöt ja tuoteominaisuudet viranomaispuolelta myös yritysten käyttöön. Kun ryhmäviestintä on luotettavaa, helppoa ja nopeaa, koko yrityksen toiminta on sujuvampaa. Tämän on huomannut muun muassa Senopin pitkäaikainen asiakas, turvallisuuspalveluita teollisuudelle tarjoava KIP Service Oy.

KIP Service on ollut Senop Communicationsin asiakas jo vuodesta 2015 lähtien. KIP Service tarjoaa turvallisuus- ja ympäristöpalveluita sekä erilaisia tukipalveluita Kokkola Industrial Parkissa, joka on epäorgaanisen kemianteollisuuden ekosysteemi. Alueella toimii kymmeniä teollisuuslaitoksia ja palveluyrityksiä.

”Tehtaiden, vartijoiden, teollisuuspalokunnan ja viranomaisten pitää pystyä viestimään ja toimimaan kaikissa tilanteissa
– silloinkin, jos GSM-verkko kaatuu”

Jussi Lång, turvallisuuspäällikkö

Yritys on integroinut viestintäkokonaisuuteen myös yksityisraiteilla kulkevan junaliikenteen ja sataman toiminnot. Jos jotakin tapahtuisi, vastaukset kysymyksiin mitä, missä ja milloin saataisiin nopeasti tietoja tarvitseville henkilöille.

Aito halu ratkaista asiakkaan ongelmat

Senop Communicationsin tarjoamista vaihtoehdoista KIP Service on valinnut käyttöönsä Virve-radiot. Aluksi radioita oli käytössä noin 20, nykyään jo 110.

– Arjessa suurin hyöty on se, että vietsintä tavoittaa oikeat henkilöt heti. Yrityksissä voidaan puhua asioista sisäisesti tai voimme tiedottaa kaikkia alueen toimijoita samanaikaisesti. Lisäksi esimerkiksi vartijoilla on oma puheryhmänsä, Lång kertoo.

”Arjessa suurin hyöty on se, että viestintä tavoittaa oikeat henkilöt heti.”

Hän on sekä tuotteiden että asiakaspalvelun osalta tyytyväinen siihen, että yhteistyökumppanina on juuri Senop.

– Senop Communicationsin yhteydenpito on välitöntä. He haluavat aidosti kuulla, millaisia ongelmia asiakkaalla on, ja ratkaista ne. Yhteistyö toimii, kun kummallakin puolella on ihmisiä, jotka kuuntelevat toisiaan ja vaihtavat ajatuksia.

Kysy lisää!

Jesse Lohtander

Tekninen myyjä
Senop Communications