Tarjolla merkityksellistä työtä kyberturvan huipulla

Haluatko työskennellä kyberturvan ja puolustusteknologian viimeisimpien innovaatioiden parissa? Kiinnostavatko yhteiskunnallisesti merkitykselliset tehtävät ainutlaatuisessa toimintaympäristössä? Meillä on sinulle töitä!

Kasvata asiantuntemustasi ja kehity huipulle

Olitpa sitten asentaja, järjestelmäpäällikkö tai ICT-, tietoliikenne- tai järjestelmäasiantuntija, Millogilla pääset kyberosaajana rakentamaan turvallista yhteiskuntaa, varmistamaan kriittisiä järjestelmiä ja kehittymään ammattilaisena ainutlaatuisessa ympäristössä. Annamme sinulle valmiudet toimia laajasti eri tietoliikennejärjestelmien huipputasolla. Näitä hommia et juuri muualta Suomesta löydä!

Kyberosaajiemme piirissä korostuu erilaisten järjestelmien asiantuntemus, tietoturvallisen tietoliikenteen tuntemus, kokemus virtualisoinnista, testauksesta ja simulaatioista sekä kyky ylläpitää ja varmistaa erilaisten ohjelmistojen ja järjestelmien suorituskykyä.

Työskentelemme turvallisuuskriittisessä toimintaympäristössä. Olemme Puolustusvoimien pitkäaikainen strateginen kumppani, ja sovellamme samaa ammattitaitoa myös yritys- ja viranomaisasiakkaidemme järjestelmien varmistamiseen. Osallistumme valmiutta ylläpitäviin harjoituksiin ja teemme hankeyhteistyötä kotimaisten ja kansainvälisten toimijoiden kanssa. Hybridimallissamme etätyö onnistuu, mutta turvallisuussyistä tehtävämme edellyttävät myös läsnäoloa toimipaikoilla. Vaikka työmme ei aina näy ulospäin, on se sitäkin arvokkaampaa!

Turvallisen yhteiskunnan puolesta

Millog on puolustus- ja turvallisuusteknologian kokenut asiantuntija, jonka erikoisosaamista on järjestelmien toiminta- ja suorituskyvyn varmistaminen ensiluokkaisen kyberturvan, älykkään ylläpidon sekä perusteellisen testauksen avulla. Meillä pääset työskentelemään yli tuhannen kokeneen kollegan kanssa, joiden osaaminen edustaa Suomen ehdotonta kärkeä.

Välitämme asiakkaistamme ja työkavereistamme. Olemme reilu työyhteisö, jossa jokainen pääsee loistamaan. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja panostamme työyhteisömme hyvinvointiin ja turvallisuuteen. Millogilla saat vaikuttaa omaan toimenkuvaasi, kasvaa asiantuntijana ja omaksua monipuolisesti erilaisia työtehtäviä. Kun löydät oman kiinnostuksen kohteesi, tuemme sinua ammatillisessa kehityksessäsi erilaisten ura- ja koulutusmahdollisuuksiemme avulla.

Näitä hommia pääset tekemään

Millogista sanottua

Työssäni ei pelkästään pääse olemaan aallonharjalla ICT-asioissa, vaan pääsee jopa olemaan useassa asiassa edelläkävijän roolissa, ja se jos jokin pitää mielenkiintoa yllä.
Tuoreena milloglaisena voin suositella Millogia työnantajana. Mielenkiintoiset puitteet ja alan erityistarpeet tuovat lisämaustetta perus-ict-työhön. Ongelmanratkaisutaitoja ja omaa osaamista pääsee hyödyntämään – työn haastavuus tuo mielekkyyttä päiviin.
Työstä tekee mielenkiintoista sen vaihtelevuus, harvoin on samanlaisia työpäiviä. Uutta pääsee oppimaan jatkuvasti, kun teknologia ja järjestelmät kehittyvät. Työtehtävät ja -ympäristöt ovat usein ainutlaatuisia.

Millaista meillä on tehdä töitä?

Olemme reilu kumppani asiakkaille, yhteistyötahoille ja työkavereille. Toimimme avoimesti ja oikeudenmukaisesti, jaamme kiitosta sekä kannamme vastuuta toinen toistemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista.

Meille on tärkeää, että jokaisen on mukava tulla aamulla töihin. Reilu johtaminen- ja Reilu työkaveri -valmennusohjelmamme auttavat meitä jokaista kehittämään vuorovaikutustaitojamme, itsetuntemustamme sekä ymmärrystä ihmisten erilaisuudesta, mikä edesauttaa reilun yrityskulttuurimme toteutumista kaikissa tilanteissa joka päivä.

Tavoitteemme on, että meiltä lähdetään joka päivä terveenä kotiin. Koska yksikin tapaturma on liikaa, työturvallisuus on tärkeä osa strategiaamme sekä päivittäistä toimintaa ja johtamista.

Noudatamme työturvallisuusohjeita, kouluttaudumme säännöllisesti sekä ennakoimme ja havainnoimme vaaranpaikkoja aktiivisesti. Jotta huominen työpäivä olisi aina turvallisempi kuin eilinen, jokaisella työntekijällämme on voimassa ajantasainen työturvallisuuskortti.

Uskomme koko työuran kestävään oppimiseen. Kannustamme työntekijöitämme syventämään omaa osaamistaan tarjoamalla monipuolisia ura- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Jos esimerkiksi haluat kehittyä nykyisessä työssäsi, ottaa enemmän vastuuta tai vaikkapa vaihtaa paikkakuntaa, Urapolku-ohjelmamme auttaa sinua rakentamaan reitin kohti omaa ammatillista unelmaasi.

Kun voimme hyvin, meillä on parhaat eväät onnistua. Tarjoamme kattavat työterveyshuollon palvelut, työsuhdepolkupyörän sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Auntie-palvelu tarjoaa puolestaan nopeasti matalan kynnyksen keskusteltukea työ- tai siviilielämän haasteisiin. Olemme myös savuton työpaikka.

Sujuvoitamme työn arkea liukuvalla työajalla sekä tukemalla maukasta ja terveellistä lounasruokailua. Mukava etu on myös koko henkilöstä koskeva tulospalkkaus, jossa kerran vuodessa hyvästä työstä maksetaan ansaittu bonus.

Onnellisuus lähtee turvallisuuden tunteesta. Vakavaraisena suomalaisena yrityksenä olemme luotettava työnantaja myös vaikeina aikoina.

Yhdessä rakennamme rohkeaa, mutta samalla vastuullista ja kannattavaa kasvua. Huolehdimme siitä, että osaamisemme on arvokasta asiakkaillemme ja työtä riittää myös huomenna.

Kiinnostaako ura Millog-yhtiöissä?

Haluamme erottua työpaikkana, jossa ihmisillä on hyvä olla ja joka tarjoaa haastavia työtehtäviä ja monipuolisia kehittymismahdollisuuksia. Ota rohkeasti yhteyttä, niin tutustutaan toisiimme.

Rosafiia Kananoja

Henkilöstöasiantuntija

Santtu Peltomäki

Henkilöstöasiantuntija