Optroniikka ja kuvantaminen

Huippuluokan näkökykyä ja tilannekuvaa vaativiin olosuhteisiin

Pohjoismaiden johtavien hightech-optroniikkaratkaisujen avulla näet ja operoit tehokkaasti ympäri vuorokauden vaikeimmissakin olosuhteissa.

Kustomoitua optroniikkaa ja järjestelmäintegraatiopalveluja yrityksille, tutkimuslaitoksille ja viranomaisille

Millog-yhtiöt tekee näkymättömästä näkyvää. Yhtiöperheeseemme kuuluva Senop suunnittelee, valmistaa ja testaa vaativia optisia ja optoelektronisia ratkaisuja, jotka kestävät ääriolosuhteita aina pakkasesta aavikon kuumuuteen. Tuotteitamme käytetään erityisesti konenäköteknologiaan perustuvilla teollisuuden aloilla kuten paperi-, prosessi-, lääke- ja kaivosteollisuudessa sekä maanpuolustus-, viranomais- ja tutkimustoiminnassa.

Kyvykkyytemme perustuu jatkuvaan uudistumiseen, pitkäjänteiseen tutkimuslaitosyhteistyöhön sekä laajaan kone- ja mittalaitekantaan. Korkealaatuiset ratkaisumme suunnitellaan, valmistetaan ja kootaan Suomessa yli 80 vuoden kokemuksella.

Ideasta valmiiksi tuotteeksi avaimet käteen -palveluna

Ainutlaatuisen osaamisemme ja konekantamme ansiosta asiakaskohtainen räätälöinti onnistuu ketterästi ja pystymme kehittämään yhä tarkempia, pienempiä ja kevyempiä tuotteita kustannustehokkaasti. Huolehdimme laitteiden ylläpidosta ja modernisoinnista koko tuotteen elinkaaren ajan.

Portfoliostamme löytyy valonvahvistimia, älykkäitä tähtäimiä sekä erilaisia lämpökamera-, valvonta- ja paikannusjärjestelmiä. Noin puolet Senopin liikevaihdosta tulee korkeita laatuvaatimuksia edellyttävistä järjestelmäintegraatiopalveluista, muun muassa erilaisten viesti- ja johtamiskeskusten rakentamisesta. Valmistamme myös perinteisempiä objektiiveja, linssejä, prismoja ja optisia pinnoitteita, joilla on erittäin tarkat optiset vaatimukset.

Teollisuus ja tutkimus
Kamerajärjestelmät
Hyperspektrikamerat
Elektro-optiset komponentit
Järjestelmäalustat
Integrointipalvelut

Maanpuolustus ja turvallisuus
Älykkäät tähtäinjärjestelmät
Yksittäisen taistelijan järjestelmät
Maalinpaikannus- ja tarkkailulaitteet
Järjestelmäalustat
Integrointipalvelut
Elinjaksopalvelut

Miten voimme auttaa?

Soita meille, lähetä sähköpostia tai täytä oheinen lomake, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu.

Juha Falck

Myynti- ja markkinointijohtaja

Kerro meille tarpeistasi, niin otamme sinuun yhteyttä