Luotettava kumppanisi merellä ja maalla

Millog Marine & Power tarjoaa kokonaisvaltaista meritekniikan ja moottorien kunnossapitoa yhden luukun periaatteella.

Täyden palvelun kunnossapitoa vaativiin tarpeisiin ja käyttökohteisiin

Millog Marine & Powerin erikoisosaamista ovat meritekniikan, moottorien ja varavoimakoneiden kunnossapito. Vahvuuksiamme ovat joustavuus, luotettavuus ja nopea reagointi asiakkaidemme vaativiinkin tarpeisiin. Suomalaisen meriklusterin ohella palvelemme erityisesti energia- ja teollisuuden alojen yrityksiä sekä kunnossapidämme raskaita työkoneita toimialasta riippumatta.

Palveluihimme kuuluvat alusten huolto- ja kuivatelakoinnit, kenttähuollot, konversioprojektit, meritekniset rakenteet sekä moottorien ja voimalaitosten huollot. Huoltojen lisäksi meillä on valmius tarttua suuriinkin Mid-Life Upgrade- (MLU) ja konversioprojekteihin.

Vakavaraisena suomalaisena yhtiönä perustamme toimintamme pysyviin ja kehittyviin kumppanuuksiin. Ratkaisemme ongelmat sovitussa aikataulussa ja budjetissa, ja valtakunnallinen palveluverkostomme tekee palvelusta nopeaa ja luotettavaa sijainnista riippumatta.

Kustannustehokkuutta ennakoivan huollon avulla

Yhdessä muiden Millog-yhtiöiden kanssa tarjoamme yli 200 meritekniikan asiantuntijamme voimin kokonaisvaltaista huolto- ja kunnossapitopalvelua julkisille ja yksityisille toimijoille, viranomaisille, varustamoille ja laivastoille.

Asiantunteva ja koulutettu henkilöstömme takaa, että kanssamme saat tarpeisiisi räätälöityä kustannustehokasta ja ennakoivaa kunnossapitoa. Pitkä kokemuksemme puolustusvoimien, rajavartiolaitoksen sekä kaupallisen kaluston huolloista on antanut meille ammattitaitoa ja korkeat laatustandardit, joita sovellamme kaikissa projekteissamme.

Olemme nähneet vuosikymmenten varrella meritekniikan ja moottorien teknisen kehityksen ja olleet muutoksen etulinjassa ottamassa käyttöön uusimpia teknologioita sekä työtapoja. Pitkän kokemuksemme ansiosta tunnemme niin modernit kuin vanhemmatkin alukset ja koneet. Kokonaisvaltainen palvelumme kattaa koko huoltoprosessin testaamisesta ja analysoinnista huollon kautta raportointiin ja dokumentointiin.

Luotettavaa palvelua sijainnista riippumatta

Millog Marine & Powerin toiminnan keskiössä on toimitusvarmuus, laatuvaatimusten täyttyminen sekä avoimuus. Perustamme toimintamme ISO-sertifioituihin laatujärjestelmiin ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme vastataksemme toimialojemme kehittyviin tarpeisiin. 

Kiinnitämme niin telakalla kuin kenttähuollossa erityistä huomiota vartiointiin ja työturvallisuuteen. Pystymme myös tarjoamaan turvallisuusselvitetyt työntekijät korkeaa turvallisuutta edellyttäviin kohteisiin

Ennakoivalla työturvallisuuden suunnittelulla ja toteuttamisella huolehdimme henkilöstömme työkyvyn ylläpidosta ja työympäristön aiheuttamien haittojen ja vaarojen ehkäisystä. Huolehdimme myös siitä, että toiminnastamme aiheutuva ympäristön kuormitusvaikutus on mahdollisimman vähäinen.

Yhdessä olemme enemmän

Millog Marine & Power syntyi vuonna 2022 kolmen kokeneen yrityksen – Western Shipyardin, Hämeen Dieselin ja Laivakoneen – halusta palvella asiakkaitaan entistä kokonaisvaltaisemmin.

Kolmen toisiaan täydentävän meritekniikan, teollisuuden ja moottorien asiantuntijayrityksen liitto mahdollistaa kokonaisvaltaisen yhden luukun palvelun, jonka avulla saat tarvitsemaasi huoltoa ja kunnossapitoa joustavasti ja kustannustehokkaasti. Yhdistyneillä yrityksillä on pitkä historia: Hämeen Diesel on perustettu vuonna 1966, Laivakone vuonna 1969 ja Western Shipyard vuonna 1994.

Siirry Millog Marine & Power Oy:n verkkosivustolle

Oletko tulossa vierailulle tai töihin telakalle?

Miksi Millog Marine & Power?

Miten voimme auttaa?

Soita meille, lähetä sähköpostia tai täytä oheinen lomake, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu.

Kerro meille tarpeistasi, niin otamme sinuun yhteyttä