Kokonaisvaltaista kumppanuutta näkemiseen ja viestintään

Senop tarjoaa kokonaisvaltaisia optoelektroniikan ja ammattilaisviestinnän palveluja sekä laitteistoja.

Millog-yhtiöperheeseen kuuluva Senop on erikoistunut vaativiin optoelektronisiin ratkaisuihin sekä turvalliseen viranomais- ja ammattilaisviestintään. Kehitämme ratkaisujamme ja tuotteitamme asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaan, ja huolehdimme laitteiden ylläpidosta sekä modernisoinnista koko tuotteen elinkaaren ajan.

Haluamme olla asiakkaillemme luottokumppani, joka ylittää odotukset. Ketterä kulttuurimme ja laaja-alainen osaaminen tekevät meistä ylivoimaisen yhteistyökumppanin kaikenlaisiin kuvantamisen, optroniikan ja ammattilaisviestinnän ratkaisuihin.

Me teemme näkymättömästä näkyvää

Senop tarjoaa Pohjoismaiden johtavia optisia ja optoelektronisia ratkaisuja. Tuotteitamme käytetään erityisesti konenäköteknologiaan perustuvilla teollisuuden aloilla kuten paperi-, prosessi-, lääke- ja kaivosteollisuudessa sekä maanpuolustus-, viranomais- ja tutkimustoiminnassa.

Senopin korkealaatuiset optiset ja optroniset ratkaisumme suunnitellaan, valmistetaan ja kootaan Suomessa. Pitkän kokemuksen, korkean teknologisen osaamisen ja viimeisimpien innovaatioiden yhdistelmä takaa, että ratkaisumme tuottavat asiakkaillemme kilpailuetua kaikissa käyttösovelluksissa.

Suunnittelemme ja valmistamme valonvahvistimia, älykkäitä tähtäimiä sekä erilaisia lämpökamera-, valvonta- ja paikannusjärjestelmiä. Erikoisosaamistamme ovat korkeita laatuvaatimuksia edellyttävät järjestelmäintegraatiot, kuten erilaisten viesti- ja johtamiskeskusten rakentaminen. Valmistamme myös perinteisempiä objektiiveja, linssejä, prismoja ja optisia pinnoitteita, joilla on erittäin tarkat optiset vaatimukset.

Avaimet käteen -ratkaisuja tietoturvalliseen viestintään

Senopilla on vuosikymmenten kokemus luotettavien viestintäyhteyksien toimittamisesta erityisesti kriittisen infrastruktuurin organisaatioille ja viranomaisille. Samalla ammattiylpeydellä palvelemme myös yksityisiä yrityksiä ja julkishallintoa.

Tarjoamme yksityiset TETRA-privaattiverkot, VIRVE-päätelaitteet ja sovellukset avaimet käteen -ratkaisuna. Kaikkiin toimituksiimme sisältyvät kattavat huolto-, ohjelmointi- ja elinkaaripalvelut sekä perehdytys- ja koulutuspalvelut.

Edelläkävijyys on tekemisemme ytimessä: olimme aikanaan ensimmäinen TETRA-laitteistojen toimittaja suomalaisille viranomaisille. Nykyään tarjoamme yrityksille esimerkiksi yksityisiä 5G-verkkoja, jotka pystyvät vastaamaan langattoman viestinnän vaatimuksiin, joita esimerkiksi teollisuudella, turvallisuuskriittisillä organisaatioilla tai kriittisillä infrastruktuureilla on. Tehtävämme on varmistaa, että viranomaisten ja yritysten viestintä on nopeaa ja luotettavaa kaikissa tilanteissa.

Siirry Senop Oy:n verkkosivustolle

Miksi Senop?

Miten voimme auttaa?

Soita meille, lähetä sähköpostia tai täytä oheinen lomake, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu.

Juha Falck

Myynti- ja markkinointijohtaja

Toni Leppänen

Myyntijohtaja
Senop Communications

Kerro meille tarpeistasi, niin otamme sinuun yhteyttä