Edistynyttä näkökykyä ja tilannekuvaa vaativiin olosuhteisiin

Senop Oy on Pohjoismaiden johtava optroelektronisten ratkaisujen asiantuntija.

Teemme näkymättömästä näkyvää

Senop Oy on kokenut ja luotettava puolustussektorin ja teollisuuden optroelektronisten ratkaisujen asiantuntija. Suunnittelemme ja valmistamme huipputeknisiä pimeänäkölaitteita ja älykkäitä sensoriteknologiaratkaisuja viranomaisille sekä teollisuuden ja tutkimuksen tarpeisiin.

Luotettavat ja käytettävyydeltään ylittämättömät tuotteemme mahdollistavat näkökyvyn tilanteessa kuin tilanteessa. Pitkä kokemus, korkea teknologia ja uusimmat innovaatiot takaavat, että tuotteemme ovat helposti integroitavissa ja tuovat ratkaisevaa etumatkaa erityisesti vaativiin käyttökohteisiin ja -olosuhteisiin.

Millog-yhtiöihin ja Patria-konserniin kuuluva yritys toimii neljällä paikkakunnalla ja työllistää yli 60 asiantuntijaa.

Suomalaista huipputeknologiaa suunnittelusta, valmistukseen ja ylläpitoon

Ratkaisumme suunnitellaan, valmistetaan ja rakennetaan Suomessa yli 80 vuoden kokemuksella ja osaamisella. Olemme erikoistuneet pitkälle räätälöityihin tuotesarjoihin, jotka vaativat syvällistä suunnittelu- ja tuotanto-osaamista.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat muun muassa valonvahvistimet, älykkäät tähtäimet sekä erilaiset lämpökamera-, valvonta- ja paikannusjärjestelmät. Valmistamme myös perinteisempiä objektiiveja, linssejä, prismoja ja optisia pinnoitteita, joilla on erittäin tarkat optiset vaatimukset.

Ylivoimaiset ratkaisut syntyvät yhdessä asiakkaan kanssa

Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa varmistaaksemme tuotteidemme toimivuuden äärimmäisissä olosuhteissa ympäri maailmaa. Tuotteitamme hyödyntävät erityisesti konenäköteknologiaan perustuvat teollisuuden alat, kuten paperi-, prosessi-, lääke- ja kaivosteollisuus, sekä puolustusvoimat eri puolilla maailmaa.

Huolehdimme laitteidemme ylläpidosta ja modernisoinnista koko elinkaaren ajan. Ennakoimme myös huoltotarpeen ja optimoimme varaosatoimitukset puolestasi jatkuvuuden turvaamiseksi.

Miksi Senop?

Miten voimme auttaa?

Soita meille, lähetä sähköpostia tai täytä viereinen lomake, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu.

Jaakko Oivanen

Johtaja, Myynti ja markkinointi

  • +358 (0)50 412 5183

Toni Leppänen

Myyntijohtaja

  • +358 (0)40 571 4111

Kerro meille tarpeistasi, niin otamme sinuun yhteyttä