Uusi ura horisontissa? Nyt on sinun hetkesi.

Tule tekemään merkityksellistä työtä Merivoimien kunnossapidossa Turun Pansioon. Tarjolla kiinnostavia tehtäviä meren äärellä vakaassa yrityksessä, reilu työyhteisö ja erinomaiset henkilöstöedut. Rekrytoimme seuraavien vuosien aikana kymmeniä uusia milloglaisia!

Haemme uusia työkavereita monipuolisiin kunnossapidon asennus-, asiantuntija- ja esihenkilötehtäviin

Tule rakentamaan kanssamme parempaa ja turvallista tulevaisuutta. Etsimme nyt joukkoomme jämptejä kunnossapidon ammattilaisia turvaamaan Suomen merivoimien toimintakykyä kaikissa tilanteissa.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työn nykyaikaisessa ja nopeasti kehittyvässä työympäristössä. Uudessa tehtävässäsi pääset kehittämään osaamistasi pintaa syvemmältä niin alusten ja venekaluston kuin erilaisten merenkulun- ja tykkijärjestelmien parissa.

Tehtävä Paikkakunta Haku päättyy
Hyväksy statistics, marketing katsoaksesi videon

”Työni on tärkeää ja niin monipuolista, ettei tähän voisi olla suoraa ohjekirjaa. Saan tehdä itsenäistä työtä, mutta olla paljon yhteyksissä muihin ihmisiin.”

Joonas Erkkilä
merijärjestelmien tarvesuunnittelija

Kun työskentelemme yhdessä, mikään tehtävä ei ole meille mahdoton.

Loistaaksesi uudessa tehtävässä, sinulla ei vielä tarvitse olla meriteknisistä osaamista. Uuden työn omaksumisessa kuitenkin helpottaa, jos takataskussa on jo kunnossapidon kokemusta esimerkiksi asentajan, asiantuntijan tai työnjohdollisista tehtävistä.

Asentajamme ovat esimerkiksi ajoneuvoalan, merenkulkualan, sähkö- ja automaatioalan tai kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnon suorittaneita.

Asiantuntijamme ovat koulutukseltaan esimerkiksi insinöörejä tai diplomi-insinöörejä, jotka ovat erikoistuneet joko elektroniikkaan, kone- ja tuotantotekniikkaan, merenkulkualaan tai tietoliikenteeseen.

Huolehdimme sinusta

Millaista meillä on tehdä töitä?

Olemme reilu kumppani asiakkaille, yhteistyötahoille ja työkavereille. Toimimme avoimesti ja oikeudenmukaisesti, jaamme kiitosta sekä kannamme vastuuta toinen toistemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista.

Meille on tärkeää, että jokaisen on mukava tulla aamulla töihin. Reilu johtaminen- ja Reilu työkaveri -valmennusohjelmamme auttavat meitä jokaista kehittämään vuorovaikutustaitojamme, itsetuntemustamme sekä ymmärrystä ihmisten erilaisuudesta, mikä edesauttaa reilun yrityskulttuurimme toteutumista kaikissa tilanteissa joka päivä.

Tavoitteemme on, että meiltä lähdetään joka päivä terveenä kotiin. Koska yksikin tapaturma on liikaa, työturvallisuus on tärkeä osa strategiaamme sekä päivittäistä toimintaa ja johtamista.

Noudatamme työturvallisuusohjeita, kouluttaudumme säännöllisesti sekä ennakoimme ja havainnoimme vaaranpaikkoja aktiivisesti. Jotta huominen työpäivä olisi aina turvallisempi kuin eilinen, jokaisella työntekijällämme on voimassa ajantasainen työturvallisuuskortti.

Uskomme koko työuran kestävään oppimiseen. Kannustamme työntekijöitämme syventämään omaa osaamistaan tarjoamalla monipuolisia ura- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Jos esimerkiksi haluat kehittyä nykyisessä työssäsi, ottaa enemmän vastuuta tai vaikkapa vaihtaa paikkakuntaa, Urapolku-ohjelmamme auttaa sinua rakentamaan reitin kohti omaa ammatillista unelmaasi.

Kun voimme hyvin, meillä on parhaat eväät onnistua. Tarjoamme kattavat työterveyshuollon palvelut, työsuhdepolkupyörän sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Auntie-palvelu tarjoaa puolestaan nopeasti matalan kynnyksen keskusteltukea työ- tai siviilielämän haasteisiin. Olemme myös savuton työpaikka.

Sujuvoitamme työn arkea liukuvalla työajalla sekä tukemalla maukasta ja terveellistä lounasruokailua. Mukava etu on myös koko henkilöstä koskeva tulospalkkaus, jossa kerran vuodessa hyvästä työstä maksetaan ansaittu bonus.

Onnellisuus lähtee turvallisuuden tunteesta. Vakavaraisena suomalaisena yrityksenä olemme luotettava työnantaja myös vaikeina aikoina.

Yhdessä rakennamme rohkeaa, mutta samalla vastuullista ja kannattavaa kasvua. Huolehdimme siitä, että osaamisemme on arvokasta asiakkaillemme ja työtä riittää myös huomenna.