Ennakoi.
Varaudu.
Menesty.

Millog on Suomen Puolustusvoimien strateginen kumppani, joka turvaa myös yritysten, kuntien ja viranomaisten toimintavarmuutta ja kilpailukykyä kaikissa tilanteissa.

Älykästä kunnossapitoa, sujuvaa logistiikkaa ja elinkaaripalveluita vaativaankin tarpeeseen

Onko organisaatiosi valmis, jos jotain yllättävää tapahtuu? Häiriötilanteessa toiminta keskeytyy ja kilpailukyky katoaa nopeasti, jos varautuminen on puutteellista.

Viime vuodet ovat herättäneet kunnat, yritykset ja viranomaiset huomaamaan, miten monenlaiset uhat voivat vaikuttaa niiden toimintaan. Kaikkien organisaatioiden on tiedostettava, että niiden toimintoihin voi ilmaantua erilaisia häiriöitä, ja huolehdittava varautumisesta.

Toimiva kalusto, sujuva logistiikka ja ajantasaiset jatkuvuussuunnitelmat auttavat toipumaan nopeasti odottamattomista tilanteista. Toimintojen turvaamiseen kannattaa valita kumppani, joka osaa tunnistaa mahdolliset uhat parhaassa tapauksessa jo ennen sinua.

”Me kerromme millainen ongelmamme on, ja Millog selvittää loput. Osaava kumppani tuo meille huolettomuutta.”

Jan Strandberg, Caruna

Varaudu pahimpaan, luota parhaaseen

Millog turvaa asiakkaidensa toimintavarmuutta ja kilpailukykyä kaikissa tilanteissa – niin fyysisessä kuin virtuaalisessakin maailmassa. Meiltä saat apua kunnossapitoon ja logistiikkaan, riskien hallintaan sekä toimintakyvyn ylläpitoon ja kehittämiseen laitteiden ja järjestelmien koko elinkaarelle.

Kun tarvitset ensiluokkaista huoltoa, elinkaarenhallintaa ja logistiikan palveluja, valitse Millog. Puolustusvoimien strategisena kumppanina olemme yksi Suomen luotettavimmista palveluntarjoajista.

Miten voimme auttaa?

Soita meille, lähetä sähköpostia tai täytä oheinen lomake, niin suunnitellaan yhdessä tarpeisiisi sopiva ratkaisu.

Markku Riekkola

Myyntijohtaja, Viranomaiset ja Teollisuus

Jani Peltonen

Myyntipäällikkö, viranomaiset ja teollisuus

Kari Relander

Kehityspäällikkö

Kerro meille tarpeistasi, niin otamme sinuun yhteyttä