Millog tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia niin asentajille, insinööreille kuin hallinnollisiin tehtäviin. Teemme töitä hyvällä fiiliksellä ja ”kyllä onnistuu” -asenteella, ja olemme aidosti ylpeitä työstämme.
Meille töihin

Ainutlaatuisia
elämyksiä

Millog tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia asentajille, eri alojen asiantuntijoille sekä esimiestehtävissä toimiville. Teemme töitä yhdessä paremman ja turvallisen tulevaisuuden eteen ja olemme ylpeitä siitä.

Milloglaiset ovat erikoistuneet muun muassa aseiden, ajoneuvojen ja elektroniikan koko elinjakson hallintaan. Kokemuksen ja koulutuksen lisäksi arvostamme oikeaa asennetta ja kykyä kasvaa niin asiantuntijana kuin esimiehenä. Tutustu avoimiin paikkoihimme!

Tule meille töihin

Avoimet työpaikat

Opintoihin liittyvä harjoittelu

Paikkakunta: Millog Oy
Hakuaika alkaa:
Hakuaika päättyy:

Opinnäytetyöt

Paikkakunta: Millog Oy
Hakuaika alkaa:
Hakuaika päättyy:

Eikö sopivaa paikkaa löydy? Katso kaikki avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus!
Opiskelija, etsitkö opinnäytetyö- tai harjoittelupaikkaa?
Pysy ajan tasalla

Ajankohtaista

5 tuntia sitten

Millog Oy

Kesätyöt Millogilla -sarja ☀️

Millogin eri toimipaikoilla on mahdollisuus päästä tekemään kesätöitä monipuolisesti erilaisissa tehtävissä esimerkiksi erilaisten huoltotehtävien parissa. Tällä kertaa saammekin kuulla suojavälinehuollon parissa työskentelevän Niinan kokemuksista.

☘️ Taiteelliseksi ja tarkkaavaiseksi itseään kuvaileva Niina harrastaa vapaa-ajallaan maalaamista ja piirtämistä. Näistä taidoista on ollut apua tarkkuutta vaativassa työssä ja huoltotehtävissä on saanut hyödyntää toisinaan luovaakin ajattelua. Niina kuvaileekin kesätyön olleen monipuolista ja mukavaa.

- Olen kesätöissä päässyt tekemään erilaisia suojavälinehuollon tehtäviä. Olen oma-aloitteisesti pyytänyt lisää vastuuta ja saanut siten tehdä haasteellisempaakin työtä. Mielestäni parasta kesätöissä on työn lisäksi ollut kollegat sekä hyvät työajat, Niina kuvailee kulunutta kesää.

Kesään on mahtunut töiden lomaan rennompaakin toimintaa, ja omalla osastolla kollegoiden kanssa vietetty herkkuhetki lettujen syönnin parissa on jäänyt Niinalle kivana hetkenä mieleen.

Entä millä tavoin Niina kuvailisi Millogia työnantajana?
- Mielestäni Millog on työnantajana huolellinen, joka pitää työntekijöistään hyvää huolta.☘️
... Katso lisääKatso vähemmän

1 viikko sitten

Millog Oy

😎 Seuraavana Kesätyöt Millogilla -postaussarjassamme on esittelyvuorossa ajoneuvokaluston asennustehtävien parissa työskentelevä Aleksi. Millogilla asennustehtäviin sijoittuvia kesätyöpaikkoja on tarjolla usealla toimipaikallamme sekä maa- että merivoimien kaluston huolto- ja kunnossapitotehtävien parissa.

☘️ Vapaa-ajallaan kuntosalia, jääkiekkoa ja frisbeegolfia harrastava Aleksi viettää Millogilla jo toista kesäänsä. Tänäkin kesänä Millog jätti Aleksille positiivisen kuvan ja kesätyöt asennustehtävien parissa ovat olleet Aleksin mielestä monipuolisia sekä opettavaisia.

Aleksi kuvailee itseään yhteistyökykyiseksi ja yritteliääksi henkilöksi, jolla on positiivinen asenne. Näistä ominaisuuksista hän kokee olleen apua myös asennustehtävissä, joissa pääsee opettelemaan erilaisia taitoja.

Kahden kesän kokemuksellaan Aleksi luonnehtii Millogia mielenkiintoiseksi ja asialliseksi, mutta rennoksi työpaikaksi. Erityistä kiitosta Aleksi antaa hyvälle perehdytykselle ja kesätyöoppaalle, joka jaetaan jokaiselle kesätöissä aloittavalle milloglaiselle. Kesätyöoppaasta löytyy hyödyllisiä ohjeita ja vinkkejä uuden milloglaisen tueksi.

Omien kokemusteni perusteella voin suositella Millogia työnantajana kesätöitä etsiessä – summaa Aleksi. Kiitos Aleksille kesästä! 💚☘️
... Katso lisääKatso vähemmän