Millog tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia niin asentajille, insinööreille kuin hallinnollisiin tehtäviin. Teemme töitä hyvällä fiiliksellä ja ”kyllä onnistuu” -asenteella, ja olemme aidosti ylpeitä työstämme.
Meille töihin

Ainutlaatuisia
elämyksiä

Millog tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia asentajille, eri alojen asiantuntijoille sekä esimiestehtävissä toimiville. Teemme töitä yhdessä paremman ja turvallisen tulevaisuuden eteen ja olemme ylpeitä siitä.

Milloglaiset ovat erikoistuneet muun muassa aseiden, ajoneuvojen ja elektroniikan koko elinjakson hallintaan. Kokemuksen ja koulutuksen lisäksi arvostamme oikeaa asennetta ja kykyä kasvaa niin asiantuntijana kuin esimiehenä. Tutustu avoimiin paikkoihimme!

Tule meille töihin

Avoimet työpaikat

Opinnäytetyöt

Paikkakunta: Millog Oy
Hakuaika alkaa:
Hakuaika päättyy:

Eikö sopivaa paikkaa löydy? Katso kaikki avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus!
Opiskelija, etsitkö opinnäytetyö- tai harjoittelupaikkaa?
Pysy ajan tasalla

Ajankohtaista

7 päivää sitten

Millog Oy

Kesätyöt Millogilla -postaussarja ☀️

🤔 Oletko miettinyt, millaista olisi työskennellä Millogilla kesätöissä? Tänäkin kesänä meillä työskentelee kesätyöntekijöitä erilaisissa tehtävissä toimipaikoillamme. Tämän postaussarjan kautta onkin erinomainen mahdollisuus kuulla muutamien kesätyöntekijöidemme kokemuksista ja ajatuksista kesätyöstä Millogilla.

☘️ Tiia työskentelee tänä kesänä Millogilla materiaalityöntekijän monipuolisissa työtehtävissä ja hänen työhönsä kuuluu esimerkiksi lähetysten pakkaamista ja purkamista sekä inventointia. Erilaisiin tehtäviin Tiia oli saanut asiantuntevan perehdytyksen. Monipuolisesti erilaista urheilua vapaa-ajallaan harrastava Tiia kuvailee olevansa periksiantamaton, iloinen sekä aktiviinen ja näitä puoliaan hän pääseekin hyödyntämään haastavien ja samalla palkitsevien työtehtäviensä parissa. Tiian mukaan yksi parhaista puolista kesätöissä on ollut uuden oppiminen ja itsensä kehittäminen, eikä hän olisi arvannut, kuinka paljon kesätöistä saa oppeja tulevaisuutta varten. Näiden lisäksi mukava työpaikka ja kesätyö tuovat hyvää vastapainoa opiskelujen ohelle.

Tiia on ollut Millogilla kesätöissä aiempinakin kesinä, joten yritys on tullut jo suhteellisen tutuksi. Tiian mielestä Millog onkin työantajana reilu ja selkeä, ja töitä saa tehdä mukavien työkavereiden kanssa. Tullessaan ensi kertaa Millogille töihin Tiia oli ollut yllättynyt siitä, kuinka paljon erilaista toimintaa ja työtehtäviä yrityksessä onkaan. Aiemmilta vuosilta mieleen on jäänyt erityisesti Millog -päivä, jonka mielenkiintoisten ohjelmien lomassa pääsi tutustumaan muidenkin toimipaikkojen työntekijöihin. ☘️
... Katso lisääKatso vähemmän