Millog tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia niin asentajille, insinööreille kuin hallinnollisiin tehtäviin. Teemme töitä hyvällä fiiliksellä ja ”kyllä onnistuu” -asenteella, ja olemme aidosti ylpeitä työstämme.
Millog Oy

Työnantajana

Millogilla työskentelee jo yli 1 000 huippuunsa koulutettua asiantuntijaa eri puolilla Suomea, aina Sodankylästä Upinniemeen. Tarjoamme alan johtavaa palvelua ja osaamista lähellä asiakasta. Olemme rehti ja reilu työnantaja, ja toimimme avoimesti sekä tinkimättömällä ammattitaidolla.

Me Millogilla uskomme, että vastuulliseen ja yhteiskunnallisesti merkittävään tehtävään tarvitaan työkavereiden ja esimiesten aito tuki. Me Millogilla kannamme vastuuta sekä omasta että työkavereiden työturvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Panostamme ennakointiin, koulutukseen ja turvallisuushavaintojen tekemiseen. Lisäksi kannustamme työntekijöitä huolehtimaan omasta terveydestä ja jaksamisesta myös työajan ulkopuolella.

Palkka, henkilöstöedut, työterveyshuolto? – HR-osasto vastaa työnhakijaa askarruttaviin kysymyksiin

Millogilla on tarjolla monipuolisia uramahdollisuuksia ja työnhakijoita askarruttaa usein palkitsemiseen liittyvät asiat. Henkilöstöjohtaja Marja Kuronen ja henkilöstöasiantuntija Jenni Renvall kertovat, miten asiat toteutuvat Millogilla.

Lue juttu

Millog Työnantajana

Tapamme toimia

Millog numeroina

22
Toimipaikkaa
1051
Ammattilaista
3362
Koulutuspäivää vuodessa