Työnantajan tarjoama tapaturmavakuutus turvaa milloglaisia myös vapaa-ajalla

Millogin henkilöstöasiantuntijan Heli Kulosen mukaan tieto yksityistapaturmavakuutuksesta voi antaa lisäturvaa työntekijöiden arkeen.

Meillä Millogissa tehdään töitä toisista välittäen. Satsaamme esimerkiksi erilaisiin etuihin ja kattaviin palveluihin, jotka tukevat työntekijöidemme hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Siksi milloglaiset ovat vakuutettu tapaturmien varalta työajan lisäksi myös vapaa-ajallaan.

Tapaturma voi sattua yllättäen esimerkiksi kaatuessa kesämökillä tai kompastuessa sählyottelussa. Millogilla henkilöstön hyvinvoinnista ja turvallisuudesta kannetaan vastuuta sekä töissä että työajan ulkopuolella. Siksi työntekijämme on vakuutettu myös vapaa-ajallaan yksityistapaturmavakuutuksella.

Millog-yhtiöiden työntekijät kuuluvat yksityistapaturmavakuutuksen piiriin automaattisesti työterveyden tavoin. Vakuutus toimii myös yhtiössämme kätevästi työterveyden tarjoajamme Mehiläisen kautta, sillä työterveys voi laskuttaa hoitokustannukset suoraan vakuutusyhtiöltä. Muissa hoitopaikoissa asioidessa vakuutusyhtiö korvaa kustannukset työntekijälle jälkikäteen.

Yksityistapaturmavakuutus korvaa milloglaisen tapaturman hoitokuluja reiluun 10 000 euroon saakka ilman omavastuuta. Se kattaa muun muassa lääkärikäyntejä ja -tutkimuksia, leikkauksia sekä fysikaalista hoitoa. Vakuutus ei korvaa ansionmenetyksiä tai mahdollisen pysyvän haitan hoitoa.

Vakuutus suojaa myös harrastuksissa pois lukien uhreilulajien kilpasarjat. Se kattaa riskialttiitkin harrastuslajit, kuten moottoriurheilun ja kamppailulajit. Milloglaiset voivat hyödyntää vakuutusta lisäksi ulkomailla sattuneissa tapaturmissa.

Millogin henkilöstöasiantuntijan Heli Kulosen mukaan tieto vakuutuksen olemassaolosta voi lisätä turvallisuuden tunnetta arjessa.

– Yksityistapaturmavakuutuksen olemassaoloa ei usein osaa kaivata, ennen kuin se ensimmäinen tapaturma on sattunut, Kulonen muistuttaa.

Kiinostaisiko sinua kuulla lisää siitä, millaista Millogilla on tehdä töitä? Tutustu meihin paremmin täällä.