Millog-yhtiöt on mukana Rekry, työelämä & koulutus -tapahtumissa Jyväskylässä 28.9. ja Kotkassa 3.10.

Ota urasi suunnaksi Millog-yhtiöt! Tervetuloa tapaamaan rekrytoijiamme ja kuulemaan lisää monipuolisista uravaihtoehdoistamme Rekry, työelämä & koulutus -tapahtumiin Jyväskylään ja Kotkaan.

Millog-yhtiöt on mukana Rekry, työelämä & koulutus -tapahtumissa Paviljongissa Jyväskylässä torstaina 28. syyskuuta ja Satama Areenassa Kotkassa tiistaina 3. lokakuuta. Kaikille avoimet Rekry, työelämä & koulutus -tapahtumat yhdistävät työnhakijat ja rekrytoivat yritykset. Tänä vuonna myös toisen asteen koulutuspaikkaa etsivät henkilöt ovat vahvasti mukana tapahtumissa. Työelämä- ja yrityskohtaamisten lisäksi tarjolla on paljon ohjelmaa ja tietoiskuja.

Millog-yhtiöillä on yhteensä kymmeniä toimipaikkoja eri puolilla Suomea. Toimimme myös muun muassa Tikkakoskella Jyväskylässä ja Lievestuoreella Laukaalla sekä Kotkan lähialueilla Haminassa ja Vekaranjärvellä Kouvolassa.

Yli 1200 työntekijäämme edustavat monipuolisesti erilaisia osaajia. Olit sitten asentaja tai asiantuntija – Millog-yhtiöissä pääset työskentelemään ainutlaatuisten ja mielenkiintoisten tehtävien parissa osana Suomen turvallisuutta ja huoltovarmuutta. Meillä saatat työskennellä muun muassa seuraavilla nimikkeillä: mekaniikka-asentaja, projekti-insinööri, järjestelmäasiantuntija, korjaamopäällikkö, sähköasentaja, työnjohtaja, materiaalityöntekijä, henkilöstöasiantuntija, ajoneuvoasentaja, ICT-asiantuntija, cyber-asiantuntija, ostaja tai logistiikkatyöntekijä.

Välitämme asiakkaistamme ja työkavereistamme. Olemme reilu ja turvallinen työyhteisö, jossa jokainen pääsee loistamaan. Laaja yhtiöperheemme mahdollistaa monipuoliset urapolut rakentaa työnkuvaa mieleiseesi suuntaan. Liukuva työaika, monipuoliset edut ja huolenpito toinen toisistamme auttavat pitämään työn ja vapaa-ajan tasapainossa. Vaalimme vahvaa yrityskulttuuriamme –yhdessä joka päivä.

Etsimme aktiivisesti uusia kollegoita joukkoomme. Rekrytoimme yhtiöperheeseemme vuosittain myös kymmeniä työharjoittelijoita, opinnäytetöiden tekijöitä ja kesätyöntekijöitä. Tule siis nykäisemään meitä hihasta Rekry, työelämä & koulutus -tapahtumissa ja katsotaan, millaisia urapolkuja meillä olisi tarjota juuri sinulle!

Hyväksy statistics, marketing katsoaksesi videon

REKRY -messut Jyväskylä

Mikä: Rekry, työelämä & koulutus -tapahtuma yhdistää työnhakijat ja rekrytoivat yritykset sekä oppilaitokset

Missä: Paviljonki, Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä

Ajankohta: Torstaina 28.9.2023, kello 10-17

Kenelle: Tapahtumaan on avoin pääsy

REKRY -messut Kotka

Mikä: Rekry, työelämä & koulutus -tapahtuma yhdistää työnhakijat ja rekrytoivat yritykset sekä oppilaitokset

Missä: Satama Areena, Tornatorintie 102, 48100 Kotka

Ajankohta: Tiistaina 3.10.2023, kello 10-17

Kenelle: Tapahtumaan on avoin pääsy