Löytöjä, joita ei muualta saa! – Millog huutokauppaa Puolustusvoimilta poistettua materiaalia Kalkussa Tampereella 4.10.

Millogin järjestämässä huutokaupassa huudettavana on erilaisia kulkupelejä, kuten moottoriveneitä ja kuorma-autoja sekä muuta korjaamo- ja kuljetusalan materiaalia.

Meklarin nuija viuhuu jälleen vauhdilla Tampereen Kalkussa. Puolustusvoimien käytöstä poistettua materiaalia huutokaupataan keskiviikkona 4. lokakuuta kello 9 alkaen osoitteessa Petsanpuisto 22. Huutokaupassa myytävä materiaali on nähtävänä myyntipaikalla huutokauppaa edeltävänä päivänä, tiistaina 3. lokakuuta kello 9-15.

Kalkussa huudettavana on nyli 300 erilaista huutoa, kuten lukukuisia kulkupelejä aina moottoriveneistä, moottoripyöriin, mönkijöihin ja kuorma-autoihin. Lisäksi kaupan on korjaamokoneita, perävaunuja, kontteja sekä runsaasti muuta kuljetus- ja korjaamoalan materiaalia. Huutokaupattava materiaali myydään aina romuksi merkittynä sen kunnosta riippumatta. Materiaali on sellaista, joka ei kuntonsa tai muiden syiden vuoksi sovellu enää sotilaskäyttöön.

Millogiin kuuluvalla SA-kaupalla on Kalkun huutokaupan yhteydessä tuttuun tapaan erillismyyntipiste, jossa Puolustusvoimien hylkäämää ja käytöstä poistamaa materiaalia myydään kiinteällä hinnalla. SA-kaupan myyntipisteeltä löytyy muun muassa polkupyöriä, maastopukuja ja erilaisia työkaluja.

Kalkun huutokaupalla on pitkät perinteet. Ensimmäinen sodanjälkeinen huutokauppa Suomen puolustuslaitoksen ylijäämäkaluston poistamiseksi järjestettiin Tampereen Kalkussa vuonna 1944. Puolustusvoimien strategisena kumppanina Millog vastaa nykyisin tapahtuman järjestämisestä. Tänäpäivänä huutokauppoja järjestetään Kalkussa perinteisesti keväisin ja syksyisin ja materiaalin saatavuudesta riippuen myös muilla paikkakunnilla.

Tervetuloa tekemään löytöjä Kalkkuun!

Tietoa ja valokuvia myytävästä materiaalista päivitetään tapahtuman huutokaupat.com -sivulle vaiheittain ennen tapahtumaa. Huutokauppaluettelo valmistuu huutokauppaviikkoon mennessä. Muutokset luetteloon ovat mahdollisia.

Kalkun syyshuutokauppa

Mikä: Puolustusvoimien käytöstä poistetun materiaalin huutokauppa

Missä: Petsanpuisto 22, 33330 Tampere

Milloin: Huutokauppa järjestetään keskiviikkona 4.10.2023. Tapahtuma-alue avautuu klo 8 ja huutokauppa alkaa klo 9. Huutokauppa päättyy, kun huudettava materiaali loppuu. Myytävä tavara on nähtävillä huutokauppapaikalla myyntipaikalla tiistaina 3.10. 2023, klo 9–15

Kenelle: Tapahtumaan on avoin pääsy