Millog-yhtiöihin kuuluvan Senopin Communications-verkkokauppa uudistuu

Senop Communicationsin yli 500 ammattilaisviestinnän tuotetta löytyvät jatkossa verkkokaupasta helpommin ja nopeammin.

Millog-yhtiöihin kuuluvan Senopin uudistunut Communications-verkkokauppa on nyt julkaistu! Uuden verkkokaupan toiminnallisuuksia on kehitetty vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeisiin, ja sen suunnittelussa on huomioitu käyttäjiltä vuosien varrella saatu palaute.

Senop Communicationsin uusi verkkokauppa on aiempaa nopeampi, ja se on optimoitu toimimaan sujuvasti myös mobiililaitteilla. Lisäksi verkkokaupan tietoturvaa on nostettu entistäkin korkeammalle tasolle.

– Asiakkaillemme on aina vain tärkeämpää, että he pääsevät tutustumaan tuotteisiin ja tilaamaan niitä sujuvasti verkkosivujen kautta. Verkkokauppa on erinomainen mahdollisuus esitellä kattavasti yrityksen tarjontaa, ja sen avulla asiakkaat voivat helposti tarkistaa ja vertailla tuotetietoja. Meillä monessa tuotteessa käytettävyys on keskiössä. Mielestäni verkkokauppa onkin yrityksen 24/7-käyntikortti, jonka merkitys Senop Communicationsilla kasvaa vuosi vuodelta, myyntijohtaja Toni Leppänen pohtii.

Senop Communicationsin verkkokaupasta löydät monipuolisen valikoiman VIRVE-päätelaitteita, ruggeroituja tabletteja ja älylaitteita sekä haalarikamerat. Lisäksi Senop Communicationsilta saat esimerkiksi erilaiset kantovarusteet, antennit, hands free -tuotteet, kuulosuojaimet, suojalasit ja muut tarvikkeet, jotka parantavat laitteiden suorituskykyä ja käytettävyyttä.

Jos tarvitset laitteellesi huoltoa, Senop Communicationsin huoltotiimi Tampereella tarjoaa nopeaa ja luotettavaa kunnossapitoa ja ohjelmointia käyttökuntoon kaikille laitteille ja Airbus-radioille. Verkkokaupassa uutena ominaisuutena huoltolähetteen pystyy laatimaan ja täyttämään kokonaan verkkoselaimessa. Tulevaisuudessa verkkokauppaan on myös tarkoitus tuoda toivottuja lisäominaisuuksia, kuten mahdollisuus luoda asiakastili.

Tutustu uudistuneeseen verkkokauppaan osoitteessa kauppa.senop.fi!

Lisätietoja antaa myyntijohtaja Toni Leppänen
puh. 040 571 4111, toni.leppanen@senop.fi

Senop Communications on kumppanisi turvalliseen ja luotettavaan ammattilaisviestintään. Pitkä ja monipuolinen asiantuntemuksemme viranomaisten, puolustusorganisaatioiden ja yritysten viestintäratkaisuista takaa, että pystyt aina kommunikoimaan ja johtamaan tehokkaasti, nopeasti ja turvallisesti. Senop Oy on osa Millog-yhtiöitä.