Tapaa Millogin ja Senopin asiantuntijat Turvallisuus 2023 -messuilla Helsingissä 11.–12.10.

Millog-yhtiöiden palvelut ovat esillä palo- ja pelastusalan ammattitapahtumassa Turvallisuus 2023 -messuilla. Merkkaa päivämäärät ylös ja tule keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa palveluistamme ja ratkaisuistamme palo- ja pelastusalan tarpeisiin.

Millog ja tytäryhtiö Senop ovat mukana palo- ja pelastusalan ammattitapahtumassa Turvallisuus 2023 -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 11.–12. lokakuuta. Turvallisuusmessuilla on mahdollisuus tutustua alan uusimpiin tuotteisiin ja palveluihin, päivittää tietonsa sekä verkostoitua.

Maailman epävakaus ja toimintaympäristön muutokset ovat tuoneet esiin varautumisen tärkeyttä. Tämä välittyy myös Turvallisuusmessujen sekä samassa yhteydessä järjestettävän turvallisuusteknologiaan ja -palveluihin keskittyvän FinnSec -tapahtuman pääteemassa ”Turvallisempi tulevaisuus”.

Millog on poikkeustilanteiden asiantuntija. Puolustusvoimien strateginen kumppanuus edellyttää meiltä korkean tason varautumista, jonka avulla meillä on kyvykkyys tuottaa asiakkaillemme palveluita kaikissa olosuhteissa. Millog-yhtiöistä löytyy myös kattava valikoima palveluita ja tuotteita palo- ja pelastusviranomaisten tarpeisiin. Valtakunnallisen palveluverkostomme ansiosta palvelumme ovat saatavilla kaikkialla Suomessa.

Tarjoamme Millogilla muun muassa kokonaisvaltaiset huolto-, kunnossapito– ja varastointipalvelut sekä elinkaaripäivitykset suojelu- ja pelastusmateriaalille sekä pelastusjärjestelmille. Meillä on myös pitkä kokemus CBRN-suojainten ja mittauskaluston kunnossapidosta ja huollosta. Asiantuntijoiltamme saat apua lisäksi kunnossapidon ja logistiikan toimintojen varautumiseen, riskien hallintaan sekä toimintakyvyn ylläpitoon.

Senop Communications tarjoaa turvallisia ammattilaisviestinnän laitteita ja palveluita erityisesti kriittisen infrastruktuurin organisaatioille. Laaja valikoima radio- ja älylaitteita, TETRA-laitteita VIRVE-verkkoihin, päätelaitteita, lisävarusteita ja sovelluksia mahdollistavat yksilöityyn tarpeeseen räätälöidyt ratkaisut.

Turvallisuus 2023 -tapahtumassa löydät Millog-yhtiöt yhteiseltä osastolta 6r40. Tule juttelemaan kanssamme, jos haluat kuulla lisää esimerkiksi:

Turvallisuus 2023

Missä: Helsingin Messukeskus, Messuaukio 1, 00520 Helsinki

Aukioloajat: Ke 11.10. kello 9–16 ja to 12.10. kello 9–16

Kenelle: Kävijät voivat rekisteröityä veloituksetta tapahtumaan