Millog on mukana Rekry, työelämä & koulutus 2022 -tapahtumassa – tapaa meidät Kouvolassa 15.9. ja Jyväskylässä 22.9.

Voisiko Millog olla sinun seuraava työpaikkasi? Millogin toiminnan kehittyessä etsimme aktiivisesti uusia osaajia asentajista asiantuntijoihin toimipaikoillemme eri puolille Suomea!

Esittelemme Millogin monipuolisia tehtäviä sekä kerromme avoimista työpaikoistamme Rekry, työelämä & koulutus 2022 -tapahtumissa Kouvolassa 15.9. ja Jyväskylässä 22.9. Tapahtumat kokoavat yhteen alueellisesti rekrytoivat yritykset ja oppilaitokset, työpaikkaa vaihtavat tai etsivät ammattilaiset sekä uutta uraa, alaa tai yrittäjyyttä harkitsevat.

Rekry, työelämä & koulutus 2022 -tapahtumiin on vapaa pääsy.

Tule tapaamaan meitä:

  • Mansikka-ahon urheiluhalliin Kouvolaan 15.9.2022 kello 10–18
  • Paviljonkiin Jyväskylään 22.9.2022 kello 10–18

Meillä Millogilla tehdään merkityksellistä työtä paremman ja turvallisen tulevaisuuden eteen. Huollamme Puolustusvoimien kalustoa sekä tuotamme elinkaarikunnossapidon palveluita myös muille viranomaisille ja teollisuuden toimijoille, joiden toiminnan jatkuvuudella ja turvallisilla työskentelyolosuhteilla on merkitystä koko yhteiskunnalle.

Työskentelemme Millogilla toisistamme välittäen. Olemme reilu ja turvallinen työyhteisö ja satsaamme erilaisiin etuihin, jotka tukevat henkilöstömme hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Yli tuhat milloglaista edustaa osaamisellaan Suomen ehdotonta kärkeä. Uskomme koko työuran kestävään oppimiseen ja kannustamme milloglaisia syventämään omaa osaamistaan edelleen tarjoamalla monipuolisia ura- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Etsimme tällä hetkellä joukkoomme muun muassa kunnossapidon ammattilaisia erilaisiin työtehtäviin toimipaikallemme Turun Pansioon. Voit tutustua kaikkiin avoimiin työpaikkoihimme täällä. Kerromme Millogista työpaikkana myös tällä videolla.