Millog palkittiin ansiokkaasta työstä sotilasurheilun hyväksi

Vaikutusta kenttään -palkinto ojennettiin Millogille vuoden 2022 sotilasurheilijoiden palkitsemistilaisuudessa Säätytalolla Helsingiissä 11. tammikuuta 2023. Kuvassa: Sotilasurheiluliiton toiminnanjohtaja Jouni Leppäsaajo (vas.), Millogin henkilöstöasiantuntija Heli Kulonen ja toimitusjohtaja Sami Pitkänen sekä Sotilasurheiluliiton puheenjohtaja Juha Kylä-Harakka.

Suomen Sotilasurheiluliitto on palkinnut Millogin sotilasurheilun hyväksi tehdystä työstä Vaikutusta kenttään -palkinnolla. Sotilasurheiluliitto on Millogin pitkäaikainen yhteistyökumppani. Millogin henkilöstön joukkueet osallistuvat myös aktiivisesti liiton järjestämiin harrasteliikuntatapahtumiin.

Suomen Sotilasurheiluliitto on palkinnut Millogin ansiokkaasta työstä sotilasurheilun hyväksi Vaikutusta kenttään -palkinnolla. Tunnustus annettiin Millogille vuoden 2022 sotilasurheilijoiden palkitsemistilaisuudessa Säätytalolla Helsingiissä 11. tammikuuta 2023. Palkinnon vastaanottivat Millogin toimitusjohtaja Sami Pitkänen ja henkilöstöasiantuntija Heli Kulonen.

Suomen Sotilasurheiluliitto on valtakunnallinen liikuntajärjestö, joka tuottaa vapaa-ajan liikuntapalveluja Puolustusvoimien ja Rajavartiolaitoksen varusmiehille, henkilökunnalle, henkilökunnan perheille sekä vakinaisesta palvelusta eronneelle (evp) henkilöstölle.

Millog on tukenut Sotilasurheiluliiton toimintaa jo yli kymmenen vuoden ajan. Lisäksi Millogin henkilöstön joukkueet osallistuvat aktiivisesti liiton harrasteliikuntatapahtumiin, kuten vuosittaiseen jääkiekon mestaruusturnaukseen. Vuonna 2018 Sotilasurheiluliitto organisoi UKK-kävelykuntotestin kaikilla Millogin toimipaikoilla.

Sotilasurheiluliiton puheenjohtajan, eversti evp. Juha Kylä-Harakan mukaan Millog on pitkäaikaisella tuellaan ollut mahdollistamassa liiton toimintaa vaikeinakin aikoina. Samaan aikaan Millog on myös mahdollistanut oman henkilöstönsä työkykyä ja valmiutta edistävän liikkumisen esimerkillisellä tavalla.

– Strategisen kumppanin roolissa tämän vuoden palkinnon saaja on myös sotilasurheilun saralla kiistatta osa Puolustusvoimien ja sotilasurheilun kokonaisuutta. Liikunnalla on todella tuotettu valmiutta, Kylä-Harakka totesi puheessaan Säätytalolla palkitsemistilaisuudessa.

Sotilasurheiluliiton tunnustus on otettu ylpeänä vastaan Millogissa. Millogin sotilasurheiluyhteyshenkilö, henkilöstöasiantuntija Heli Kulonen sanoo palkinnon olevan upea juttu.

– Sotilasurheiluliitto on meille tärkeä yhteistyökumppani ja on ilo tehdä aktiivista yhteistyötä liiton kanssa. Liittoa tukemalla olemme myös mukana tukemassa strategisen kumppanimme Puolustusvoimien henkilökunnan ja varusmiesten hyvinvointia ja vapaa-ajan liikuntaa, Kulonen kertoo.

Millogin toimitusjohtaja Sami Pitkänen kiittää niin ikään Sotilasurheiluliittoa Millogin henkilöstön hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi tehdystä tärkeästä yhteistyöstä.

– Millogissa henkilöstön keski-ikä on korkealla, minkä vuoksi on erityisen tärkeää kiinnittää huomiota hyvinvointiin. Liikunta on hyvä tapa ylläpitää omaa terveyttä ja työkykyä kokonaisvaltaisesti, Pitkänen sanoo.