Milloglaisia palkittiin maanpuolustustuksen edistämiseksi tehdystä työstä

Millogin toimitusjohtajalle Sami Pitkäselle on annettu Suomen Leijonan komentajamerkki (SL K). Tasavallan presidentti, Suomen Valkoisen Ruusun ja Suomen Leijonan ritarikuntien suurmestari myönsi kunniamerkin maanpuolustuksen edistämiseksi tehdystä merkittävästä työstä.

Lisäksi ansioituneista milloglaisista palkittiin valmiusjohtaja Petri Seppälä Suomen Leijonan Ritarimerkillä (SLR), kehitysjohtaja Jari Kankainen ja projekti-insinööri Jari Inkinen Suomen Valkoisen Ruusun Ansioristillä (SVR Ar) ja viestintäpäällikkö Maria Takalo Suomen Leijonan Ansioristillä (SL Ar).

Vuonna 2017 toimitusjohtajana aloittanut Sami Pitkänen on uudistanut Millogia monin tavoin. Uusi strategia on tuonut mukanaan yrityksen kasvamisen siviilimarkkinoille sekä vahvan panostuksen työturvallisuuteen, työn tehokkuuteen, digitaalisuuden kehittämiseen kunnossapidossa ja jatkuvaan oppimiseen.

”Strateginen kumppanuutemme Puolustusvoimien kanssa on kehittynyt, ja olemme laajentuneet Millog-yhtiöiksi laajoja rekrytointeja ja yritysostoja tekemällä. Olen ylpeä kaikista milloglaisista, sillä henkilöstö on sitoutunut toiminnan pitkäjänteiseen kehittämiseen”, Pitkänen kiittelee.