Millog ja Senop ovat mukana Kuntamarkkinoilla 13.–14.9.

Tervetuloa tapaamaan Millogin ja Senopin asiantuntijoita Kuntamarkkinoille ja kuulemaan lisää palveluistamme kriittisen infrastruktuurin turvaamiseksi kaikissa tilanteissa. Millogin valmiusjohtajan Petri Seppälän tietoiskuissa kuullaan varautumisesta huoltovarmuuskriittisen yrityksen näkökulmasta ja jaetaan vinkkejä varautumiseen liittyen.

Millog ja tytäryhtiö Senop ovat mukana Kuntamarkkinoilla Kuntatalolla Helsingissä 13.–14. syyskuuta. Kuntamarkkinat on vuoden suurin julkisen sektorin foorumi, joka järjestetään nyt 30:ttä kertaa.

Millog on poikkeustilanteiden asiantuntija. Puolustusvoimien strategisena kumppanina meillä on vahva osaaminen kriittisen infrastruktuurin turvaamisesta. Tänä päivänä palvelemme monipuolisesti myös kuntien ja kaupunkien tekniseen kalustoon sekä logistiikkaan liittyviä tarpeita. Korkean turvallisuustason ratkaisumme liittyvät tyypillisesti ajoneuvojen ja materiaalien luotettavaan liikkumiseen sekä energiantuotannon ja veden jakelun turvaamiseen kaikissa olosuhteissa.

Tytäryhtiömme Senopin Communications-liiketoiminto tarjoaa turvallisia ammattilaisviestinnän laitteita ja palveluita erityisesti kriittisen infrastruktuurin organisaatioille. Senop Communicationsin laaja valikoima radio- ja älylaitteita, TETRA-laitteita VIRVE-verkkoihin, päätelaitteita, lisävarusteita ja sovelluksia mahdollistavat yksilöityyn tarpeeseen räätälöidyt ratkaisut.

Lämpimästi tervetuloa tapaamaan Millogin ja Senop Communicationsin asiantuntijoita ja tutustumaan palveluihimme. Löydät meidät Kuntamarkkinoilla K-kerroksesta osastolta 0D2!

Tietoiskuista vinkkejä varautumiseen!

Huolellisen varautumisen avulla organisaatio kykenee jatkamaan toimintaansa myös häiriötilanteissa ja toipuu häiriöistä nopeasti, minimoiden vaikutukset toimintaansa. Millogin rooli maanpuolustuksessa edellyttää meiltä korkean tason varautumista. Sen avulla meillä on kyvykkyys tuottaa asiakkaillemme palveluita kaikissa olosuhteissa.

Kuntamarkkinoilla sinulla on mahdollisuus päästä kuulemaan Millogin valmiusjohtajan Petri Seppälän tietoiskuja varautumisesta huoltovarmuuskriittisen yrityksen näkökulmasta. Tietoiskut järjestetään tapahtuman molempina päivinä.

Tervetuloa kuulemaan vinkkejä varautumiseen liittyen!

Varautuminen – Huoltovarmuuskriittisen yrityksen näkökulma

  • Keskiviikkona 13.9. klo 13, huoneessa A3.25
  • Torstaina 14.9. klo 9.30, huoneessa A3.1

Kuntamarkkinat 2023

Missä: Kuntatalo, Toinen linja 14, 00530 Helsinki

Aukioloajat: Ke 13.9. kello 9–16 ja to 14.9. kello 9–15