Millog ja Intracom Defense allekirjoittivat yhteistyösopimuksen Suomessa ja Virossa sijaitsevien hybridivoimajärjestelmien kunnossapidosta

Millog Oy ja Intracom Defense (IDE) ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen IDE:n Suomessa ja Virossa sijaitsevien hybridivoimajärjestelmien kokonaisvaltaisesta kunnossapidosta. Huolto- ja ylläpitopalveluiden lisäksi Millog huolehtii järjestelmien varaosalogistiikasta.

IDE on johtava puolustussovelluksiin tarkoitettujen hybridivoimajärjestelmien valmistaja, joka yhdistää perinteisen sähköntuotannon edistyneeseen energian varastointiin ja älykkääseen virranhallintaan. Yhteistyösopimuksen myötä Millog liittyy osaksi IDE:n globaalia kumppaniverkostoa.

– Tämä kumppanuus tukee IDE:n strategista tavoitetta täydentää ainutlaatuista teknologiaamme paikallisten kumppanien poikkeuksellisella tukikyvyllä ja tiedon siirrolla. Millog on ihanteellinen kumppani, jolla on vahvat tekniset valmiudet, ammattitaitoinen henkilökunta ja syvä ymmärrys loppukäyttäjien tarpeista, kommentoi Theodoros Dionysopoulos, IDE:n hybridivoimajärjestelmien johtaja.

Puolustusvoimien strategisena kumppanina Millogilla on vuosikymmenten vankka kokemus ja vahva tekninen osaaminen vaativien ja kriittisten järjestelmien kunnossapidosta, elinjaksonhallinnasta ja varastoinnista. Millogin Viranomaiset ja Teollisuus -toimialan johtajan Toni Piispan mukaan yhteistyö IDE:n kanssa on hieno uusi päänavaus.

– Olemme iloisia, että pääsemme aloittamaan yhteistyön IDE:n kanssa ja laajentamaan Millogin kunnossapitokyvykkyyksiä entisestään uuden järjestelmäosaamisen myötä. Odotamme pitkää ja toimivaa yhteistyötä, Piispa sanoo.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Toni Piispa, Millog Oy Viranomaiset ja Teollisuus -toimialajohtaja, +358 50 332 1078
toni.piispa@millog.fi

Millog Oy on erikoistunut viranomaisten ja yritysten huoltovarmuuden turvaamiseen sekä kokonaisvaltaiseen elinkaarenhallintaan. Palveluihimme sisältyvät muun muassa teknisten järjestelmien elinjaksosuunnittelu ja -päivitykset, kyberturvallisuus, varaosahankinta, logistiikka- ja varastointipalvelut sekä jälkikäsittely.