Krister Sällisestä Millog Marine & Power Oy:n uusi toimitusjohtaja

Krister Sällinen toimi viimeisimmäksi Millogin Maajärjestelmät-toimialan johtajana.

Millog Marine & Power Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Millogin Maajärjestelmät-toimialan johtaja Krister Sällinen. Hän aloittaa Millog Marine & Powerin toimitusjohtajana 12. helmikuuta.

Millog-konserniin kuuluva Millog Marine & Power Oy (MMP) saa uuden vetäjän, kun Millogin Maajärjestelmät-toimialan johtaja Krister Sällinen aloittaa yhtiön toimitusjohtajana. MMP:n toimitusjohtaja Janne Sirviö irtisanoutui tehtävästään viime joulukuussa siirtyäkseen toisen yhtiön palvelukseen kevään 2024 aikana.

Millog Marine & Powerin toiminta käynnistyi syyskuussa 2022, kun Millog-konserniin kuuluneet Oy Western Shipyard Ltd., Laivakone Oy ja Hämeen Diesel Oy yhdistyivät.

Sällinen aloitti Millogilla elinjaksopalveluiden johtajana elokuussa 2021. Maajärjestelmät-toimialan johtajaksi hän siirtyi vuotta myöhemmin. Ennen Millogille tuloaan Sällinen on työskennellyt muun muassa Valmet Automation Oy:ssä sekä ABB:llä.

– Valitsimme tehtävään henkilön, jolla on vankkaa osaamista liiketoiminnan johtamisesta. Haluamme myös tukea kehittymisen mahdollisuuksia konsernin sisällä. Toivotankin Sälliselle menestystä ja onnea uudessa tehtävässään, Millog Marine & Power Oy:n hallituksen puheenjohtaja Rami Harmaala toteaa.

Harmaalan mukaan Millog Marine & Power laajentaa jatkossa palvelutarjontaansa niin telakoinneissa kuin kenttähuoltoliiketoiminnassa. Asetettujen kasvutavoitteiden lisäksi uudella toimitusjohtajalla on työsarkaa kannattavuuden, myynnin ja toimitusketjujen kehittämisessä sekä asiakaskunnan laajentamisessa.

– Kiitän Millogia luottamuksesta. Viime vuosina olen päässyt laajentamaan aiemmin kertynyttä kokemusta ulkoistetusta kunnossapidosta myös Millogin strategisen kumppanin eli Puolustusvoimien asiakkuuteen. Millog Marine & Powerilla haluan työhistoriani pohjalta vahvistaa konsernin yhtenäisten toimintatapojen käyttöönottoa. Meneillään on myös strategian päivitys – sen myötä tulemme kehittämään MMP:n palveluliiketoimintaa ja kannattavuutta siten, että palvelemme jatkossa entistä paremmin nykyisiä ja uusia asiakkaitamme, Sällinen sanoo.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt
Rami Harmaala, Millog Marine & Power Oy:n hallituksen puheenjohtaja, rami.harmaala@millog.fi

Krister Sällinen, toimitusjohtaja, krister.sallinen@millog.fi, puh. 040 097 9735.

Millog Marine & Power on ketterä ja kokonaisvaltainen kumppanisi meri- ja moottoritekniikan kunnossapitoon. Palveluihimme kuuluvat alusten huolto- ja kuivatelakoinnit, kenttähuollot, konversioprojektit, meritekniset ja kelluvat rakenteet sekä moottorien ja voimalaitosten kunnossapito. Millog Marine & Power on osa Millog-konsernia.

Millog Oy on kunnossapidon, materiaalipalveluiden sekä elinjakson hallinnan erikoisosaaja, jonka toiminta perustuu pitkäaikaisiin kumppanuuksiin. Ydinosaamistamme on teknisen kaluston ja järjestelmien kokonaisvaltainen huolto- ja kunnossapitotoiminta niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Palvelemme myös siviilitoimialoja, joille valtakunnallinen turvallisuus, huoltovarmuus ja kumppanuus ovat kriittisiä menestystekijöitä. Millog Oy on osa Patria-konsernia. Yhtiön pääomistajat ovat Patria Oyj ja Insta Group Oy.