Millog Marine & Power Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Millog-yhtiöihin kuuluvan Millog Marine & Power Oy:n toimitusjohtaja Janne Sirviö on irtisanoutunut tehtävästään siirtyäkseen toisen yhtiön palvelukseen kevään 2024 aikana. Uuden toimitusjohtajan haku on aloitettu. Sirviö toimii Millog Marine & Powerin toimitusjohtajana, kunnes uusi toimitusjohtaja on valittu.

Millog Marine & Powerin toiminta käynnistyi syyskuussa 2022, kun Millog-yhtiöihin kuuluvat Oy Western Shipyard Ltd, Laivakone Oy ja Hämeen Diesel Oy
yhdistyivät.

– Millog Marine & Powerin tulevaisuus näyttää hyvältä – takana on vilkas telakointivuosi ja yhtiö laajentaa palvelutarjontaansa edelleen niin telakoinneissa kuin kenttähuoltoliiketoiminnassa. Kiitän Millogia luottamuksesta sekä mahdollisuudesta luotsata tuoretta tytäryhtiötä sen ensiaskelissa, Sirviö sanoo.

Millog Marine & Powerin hallituksen puheenjohtaja Rami Harmaala kiittää Sirviötä hänen arvokkaasta panoksestaan yrityksen kehittämisessä.

– MMP:n ensimmäinen kokonainen toimintavuosi oli työntäyteinen. Yritysostojen kautta hankitut yhtiöt on saatu onnistuneesti fuusioitua ja telakan varauskalenteri näyttää ensi vuoden osalta erittäin positiiviselta. Toivotamme Sirviölle onnea uusiin tehtäviin, Harmaala kommentoi.

Lisätietoja:

Rami Harmaala, Millog Marine & Power Oy:n hallituksen puheenjohtaja, rami.harmaala@millog.fi

Millog Marine & Power on ketterä ja kokonaisvaltainen kumppanisi meri- ja moottoritekniikan kunnossapitoon. Palveluihimme kuuluvat alusten huolto- ja kuivatelakoinnit, kenttähuollot, konversioprojektit, meritekniset ja kelluvat rakenteet sekä moottorien ja voimalaitosten kunnossapito. Millog Marine & Power on osa Millog yhtiöitä.