Markku Riekkolasta Millogin Viranomaiset ja Teollisuus-toimialan myyntijohtaja

Markku Riekkola on aloittanut Millogin Viranomaiset ja Teollisuus-toimialan myyntijohtajana.

Markku Riekkola on nimetty Millog Oy:n Viranomaiset ja Teollisuus-toimialan myyntijohtajaksi 1.6.2024 alkaen. Riekkola aloitti uransa Millogilla maaliskuussa 2023 ja on toiminut tähän asti Viranomaiset ja Teollisuus-toimialan myyntipäällikkönä.

Riekkolalla on laaja kokemus haastavista liiketoiminnan johdon sekä myynnin ja jälkimarkkinoinnin tehtävistä. Ennen siirtymistään Millogille, hän teki pitkän uran autoalalla erilaisissa johtotehtävissä Inchcape Motors Finland Oy:ssä sekä Bergé Auto Nordics Oy:ssä.

Uudessa tehtävässään Riekkola vastaa Millog Oy:n Viranomaiset ja Teollisuus-toimialan myyntitavoitteiden toteutumisesta, myyntitiimin johtamisesta ja määrättyjen avainasiakkuuksien hoidosta sekä myyntitoimintojen kehityksestä.

– Millog Oy:n Viranomaiset ja Teollisuus-toimialaa kehitetään konsernin strategian mukaisesti vahvaksi tukijalaksi koko Millog Groupille. Ottaen huomioon Markun pitkän kokemuksen liiketoimintojen johtamisesta kansainvälisessä toimintaympäristössä sekä erilaisten sidosryhmien kanssa toimimisesta, olen varma, että pystymme yhdessä saavuttamaan meille asetetut tavoitteet, sanoo Viranomaiset ja Teollisuus-toimialan johtaja Toni Piispa.

– Nöyrin mielin, mutta intoa ja uskoa täynnä, otan vastaan tarjotun haasteen. Millogilla on valtaisa potentiaali palvella huoltovarmuuskriittisiä toimijoita kunnossapidon, logistiikan ja asiantuntijapalveluiden viitekehyksessä. Strategiamme tukee myös toimintamme kansainvälistymistä, joten edessämme on todella mielenkiintoisia aikoja, Riekkola toteaa.

Lisätiedot:
Toni Piispa, Johtaja, Viranomaiset ja Teollisuus, toni.piispa@millog.fi

Millog Oy on kunnossapidon, materiaalipalveluiden sekä elinjakson hallinnan erikoisosaaja, jonka toiminta perustuu pitkäaikaisiin kumppanuuksiin. Ydinosaamistamme on teknisen kaluston ja järjestelmien kokonaisvaltainen huolto- ja kunnossapitotoiminta niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Palvelemme myös siviilitoimialoja, joille valtakunnallinen turvallisuus, huoltovarmuus ja kumppanuus ovat kriittisiä menestystekijöitä. Millog Oy on osa Patria-konsernia. Yhtiön pääomistajat ovat Patria Oyj ja Insta Group Oy.