Tervetuloa kisaamaan kaksoiskäyttöteknologioita innovoivaan hackathoniin 26.–28.9.2024

Millogin yhdessä Puolustusvoimien ja Define-verkoston kanssa järjestämä, kaksoiskäyttöteknologioita innovoiva hackathon on tilaisuus luoda ratkaisuja, jotka palvelevat sekä puolustus- että siviilisektoria. Kerää joukkue ja tule mukaan häkkäämään turvallisemman ja älykkäämmän maailman puolesta!

Define Hackathon powered by Millog on Millogin, Puolustusvoimien ja Define-verkoston yhdessä järjestämä kilpailu, jonka teemana on jokapäiväisten laitteiden kaksoiskäyttö sekä siviili- että puolustussovelluksissa. 48 tuntia kestävä hackathon järjestetään 26.–28. syyskuuta 2024 Riihimäellä.

Hackathonissa tiimit käsittelevät tehtäviä, jotka liittyvät muun muassa kyberturvallisuusratkaisuihin, katastrofiavun järjestelmiin, miehittämättömiin ilmailujärjestelmiin (UAS) ja autonomisiin järjestelmiin, viestintäverkkoihin sekä tekoälyn ja koneoppimisen hyödyntämiseen uhkien havaitsemisessa.

Haluamme haastaa tapahtumassa ryhmiä jatkokehittämään olemassa olevia siviiliteknologioita vastaamaan myös puolustussektorin tarpeisiin. Edistämällä innovatiivisia ratkaisuja, jotka kurovat umpeen sotilas- ja siviilisovellusten välistä kuilua, luomme monipuolisia teknologioita, joita voi hyödyntää monenlaisissa eri yhteyksissä.

Kutsumme hackathoniin oppilaitoksia, yrityksiä, varusmiehiä sekä erilaisten kollektiivien muodostamia joukkueita 2–5 hengen tiimeissä. Ilmoittautuminen on avoinna 15. syyskuuta 2024 asti. Tapahtuman toteutuksesta vastaa Ultrahack.

Defence Innovation Network Finland (Define) on Riihimäen kaupungin johtama hanke, joka yhdistää puolustus- ja siviilialan sekä oppilaitokset tavoitteenaan luoda uusia innovaatioita sekä korkean osaamisen työpaikkoja. Millog on yksi Define-verkoston yrityskumppaneista sekä ohjausryhmän jäsen. www.definefinland.fi