Milllogin henkilöstöjohtaja Marja Kuronen: ”Johtamisen laatu tuo kilpailuetua”

Millogilla johtamista kehitetään esimerkiksi Reilu johtaminen -valmennusten avulla. Kuvassa valmennusryhmä vuonna 2017.

Millog tutkii johtamisen laatua vuosittain johtamisindeksikyselyn avulla. Esihenkilötaidoilla on väliä, sillä jokaisella on oikeus hyvään johtamiseen.

Viime talvena toteutettu Millogin johtamisindeksikysely toi hyviä tuloksia; kokonaistulos 5,48 asteikolla 1–7 kertoo, että Millogilla on paljon erinomaisia esihenkilöitä.

– Saamamme kokonaistulos osoittaa, että johtamisemme on hyvällä tasolla ja koronapandemian asettamista haasteista huolimatta saamme johtamisestamme kilpailuetua. Lähtötilanne vuonna 2014 oli 4,65, joten vahva panostuksemme reiluun johtamiseen ja henkilöstön hyvinvoinnin edistämiseen on tuottanut tulosta, iloitsee Millogin henkilöstöjohtaja Marja Kuronen.

Millogin henkilöstöjohtajan
Marja Kurosen mukaan jokaisella
on oikeus hyvään johtamiseen.

Johtamisindeksikyselyä käytetään Millogilla Reilu johtaminen -valmennusten lähtötaso- ja vaikuttavuusmittauksissa sekä vuosittain koko yrityksen tasolla. Tulokset eritellään myös toimialakohtaisesti, ja jokainen esihenkilö saa henkilökohtaisten tulostensa mukana johdettaviltaan sanalliset palautteet oman kehittymisensä tueksi. HR-palveluista esihenkilöt saavat myös tarvittaessa tukea oman johtamisen kehittämiseen.

– Jokaisella on oikeus hyvään johtamiseen – haluamme, että ihmiset voivat Millogilla hyvin. Siksi seuraamme johtamisen tasoa vuosittain ja jokainen esihenkilömme käy Reilu johtaminen -valmennuksen. Tänä keväänä meillä käynnistyi jo kahdestoista valmennusryhmä, Kuronen kertoo.