Viranomaistoiminnan tukeminen

Varmistamme viranomaisten nopeaa ja luotettavaa toimintaa

Toimiva kalusto, moderni varustelu ja tietoturvalliset viestintäyhteydet mahdollistavat tehokkaan toiminnan ja saumattoman yhteistyön kaikissa tilanteissa.

Tuemme viranomaisten operatiivista toimintakykyä ja kaluston käyttövarmuutta

Millog-yhtiöt tunnetaan kyvykkyydestä palvella viranomaisia, joilla on kriittinen vaikutus ihmisten ja yhteiskunnan turvallisuuteen, toimintakykykyyn ja hyvinvointiin. Vahvuuksiamme ovat etenkin pelastus- ja suojelu-, turvallisuus ja valvonta-, sosiaali ja terveys- sekä ympäristökentän erityispiirteiden tuntemus.

Viranomaisille suunnatut elinkaaripalvelumme liittyvät tyypillisesti hälytysajoneuvojen, teknisen kaluston sekä varusteiden kokonaisvaltaiseen huoltoon, kunnossapitoon ja logistiikkaan. Huolehdimme materiaalien vastuullisesta varastoinnista ja saatavuudesta sekä varaston aikaisesta kunnon valvonnasta. Olemme tukena myös silloin, kun varaston tehokkuutta halutaan nostaa.

Jälkikäsittelypalvelumme huolehtii tarpeettoman materiaalin jälleenmyynnistä tai kierrätyksestä sekä sensitiivisen aineiston hävittämisestä asiantuntevasti ja vastuullisesti.

Edistyneet teknologiaratkaisut rajavalvontaan ja tietoturvalliseen viestintään

Optroniikan tuotteissa ja -palveluissa olemme erikoistuneet valvontateknologiaan sekä viranomaisveneiden ja -ajoneuvojen kehittyneisiin sensori- ja kamerajärjestelmiin. Erikoisosaamistamme ovat ajoneuvojen tehokkuutta ja käytettävyyttä parantavat modernisoinnit, joissa nykyiset järjestelmät ja laitteet päivitetään edistyneempään teknologiaan.

Turvaluokitellut tila-, IT- ja viestintäratkaisumme varmistavat eri viranomaisten sujuvan ja luotettavan tiedonkulun kaikissa tilanteissa. Yhdistelemällä eri valmistajien tuotteita pystymme tarjoamaan uuden sukupolven viranomaisverkon, VIRVE 2.0, kaltaisia tietoturvallisia viestintäratkaisuja jo nyt.

Todennettu toimintakyky kaikissa valmiustiloissa

Tiivis ja pitkäaikainen yhteistyömme Puolustusvoimien kanssa tekee meistä yhden Suomen luotettavimmista palveluntarjoajista. Käytössämme ovat sertifioidut ja testatut toimintamallit, jotka integroidaan aina saumattomaksi osaksi asiakkaidemme omaa toimintaympäristöä ja prosesseja.

Kaikki työntekijämme ovat turvallisuusselvitettyjä ja pystymme toimimaan KATAKRIn tietoturvavaatimusten mukaisesti.


Miksi Millog-yhtiöt?

Miten voimme auttaa?

Soita meille, lähetä sähköpostia tai täytä oheinen lomake, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu.

Kari Relander

Kehityspäällikkö

Toni Leppänen

Myyntijohtaja
Senop Communications

Kerro meille tarpeistasi, niin otamme sinuun yhteyttä