Puolustusvoimilta poistettua materiaalia huutokaupataan jälleen Tervolassa lauantaina 2.9.

Tervolan syyskuisessa huutokaupassa myytävänä on muun muassa yli 20 telakuorma-autoa.

Millogin järjestämässä huutokaupassa huudettavana on erilaisia moottoriajoneuvoja, perävaunuja ja muuta kuljetus- sekä korjaamoalan materiaalia.

Puolustusvoimien käytöstä poistetun materiaalin huutokauppa järjestetään jälleen Tervolassa lauantaina 2. syyskuuta kello 8 alkaen. Tapahtuma järjestetään osoitteessa Kivalontie 294. Myytävään materiaalin voi tutustua etukäteen huutokauppapaikalla perjantaina 1. syyskuuta kello 9–15.

Tervolassa huudettavana on yli 300 huutoa. Myytävän materiaalin joukossa on erilaisia moottoriajoneuvoja, kuten telakuorma-autoja, henkilöautoja, pakettiautoja, moottorikelkkoja ja mönkijöitä. Lisäksi kaupan on erilaisia perävaunuja sekä runsaasti muuta kuljetus- ja korjaamoalan materiaalia.

SA-kauppa on myös tuttuun tapaan mukana tapahtumassa! SA-kaupan erillismyyntipisteellä Puolustusvoimien hylkäämää ja käytöstä poistamaa materiaalia myydään kiinteällä hinnalla. Tällä kertaa SA-kaupan pisteeltä löytyy muun muassa vaatteita, sotilaspolkupyöriä, suksia ja työkaluja. SA-kaupan myyntipiste on auki myös huutokaupattavan materiaalin näyttöpäivänä kello 9–15.

Tervolassa huutokaupattava materiaali on Puolustusvoimien. Materiaali on sellaista, joka kuntonsa tai muiden syiden vuoksi ei sovellu enää sotilaskäyttöön. Kaikki materiaali huutokaupataan romuksi merkittynä sen kunnosta riippumatta.

Puolustusvoimien strategisena kumppanina Millog vastaa huutokauppatapahtuman järjestämisestä. Millog järjestää Puolustusvoimien käytöstä poistetun materiaalin huutokauppoja perinteisesti kahdesti vuodessa Tampereen Kalkussa. Myytävän materiaalin saatavuudesta riippuen huutokauppoja voidaan järjestää myös muilla paikkakunnilla.

Tietoa myytävästä materiaalista ja valokuvia päivitetään Tervolan huutokaupat.com -sivulle.

Tervolan huutokauppa

Mikä: Puolustusvoimien käytöstä poistetun materiaalin huutokauppa

Milloin: Huutokauppapäivä 2.9.2023, alue aukeaa kello 8 ja meklaritoiminta alkaa kello 9 huutokauppaehtojen lukemisen jälkeen. Myytävä tavara on nähtävillä huutokauppapaikalla 1.9. kello 9–15

Missä: Kivalontie 294, 95300 Tervola

Kenelle: Tapahtumaan on avoin pääsy