Tapaa Millog Vesihuoltopäivillä Oulussa 15.–16.5.

Vesihuoltopäivät on vesihuoltoalan vuosittainen seminaari- ja messutapahtuma. Millogin asiantuntijat ovat paikalla kertomassa palveluistamme kriittisen infrastruktuurin turvaamiseksi kaikissa tilanteissa.

Millog on mukana Vesihuolto 2024 -päivillä, jotka järjestetään Ouluhallissa 15.–16. toukokuuta 2024. Vesihuoltoalan vuosittainen seminaari- ja messutapahtuma on täynnä ajankohtaista ohjelmaa, keskusteluja ja tietoiskuja. Tapahtuman järjestää Vesilaitosyhdistys.

Olemme Millogilla erikoistuneet kokonaisvaltaiseen elinkaarenhallintaan sekä
huolto- ja kunnossapitopalveluihin. Palvelumme turvaavat viranomaisten ja yritysten toimintavarmuutta kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa, myös häiriötilanteissa ja poikkeusoloissa. Varautumisen asiantuntijana otamme huomioon laajasti eri uhkamahdollisuudet.

Palvelemme monipuolisesti myös kuntien ja kaupunkien tekniseen kalustoon, logistiikkaan sekä kriittisiin viestintäjärjestelmiin liittyviä tarpeita. Korkean turvallisuustason ratkaisumme liittyvät tyypillisesti ajoneuvojen ja materiaalien luotettavaan liikkumiseen sekä energiantuotannon ja veden jakelun turvaamiseen. Valtakunnallinen palveluverkostomme tekee palvelusta nopeaa ja luotettavaa kaikkialla Suomessa.

Tervetuloa tapaamaan asiantuntijoitamme Vesihuoltopäiville! Löydät meidät osastolta A3.

Vesihuolto 2024 -päivät

Missä: Ouluhalli, Ouluhallintie 20, 90130 Oulu
Milloin: 15.–16.5.2024

Lue lisää tapahtumasta!