Taas pääsee huutamaan! – Puolustusvoimilta poistettua materiaalia huutokaupataan Tampereen Kalkussa 15.5.2024

Kalkun keväthuutokaupassa myydään lukuisia erilaisia ajoneuvoja.

Millogin järjestämässä huutokaupassa huudettavana on noin 350 kohdetta, kuten erilaisia moottoriajoneuvoja sekä muuta kuljetus- ja korjaamoalan materiaalia.

Perinteikäs Puolustusvoimien käytöstä poistetetun materiaalin huutokauppa järjestetään jälleen Kalkussa Tampereella keskiviikkona 15. toukokuuta 2024 kello 9 alkaen, osoitteessa Petsanpuisto 22. Huutokaupattavaan materiaaliin pääsee tutustumaan ennakkoon tapahtuma-alueella huutokauppaa edeltävänä päivänä, tiistaina 14. toukokuuta kello 9–15.

Kalkun keväthuutokaupassa huudettavana on noin 350 kohdetta. Myynnissä on muun muassa lukuisia ajoneuvoja, kuten kuorma-, paketti- ja henkilöautoja sekä moottorikelkkoja, mönkijöitä ja moottoripyöriä. Lisäksi kaupan on runsaasti erilaista korjaamo- ja kuljetusalan materiaalia sekä varaosia.

SA-kaupan erillismyyntipisteellä Puolustusvoimien käytöstä poistamaa materiaalia, kuten vaatteita, työkaluja ja polkupyöriä, myydään kiinteällä hinnalla. Erillismyyntipiste on avoinna tiistaina 14. toukokuuta kello 9–15 ja keskiviikkona 15. toukokuuta kello 8–16.30.

Puolustusvoimien strategisena kumppanina Millog vastaa huutokaupan järjestämisestä. Huutokaupattava materiaali myydään aina romuksi merkittynä sen kunnosta riippumatta. Materiaali on sellaista, joka ei kuntonsa tai muiden syiden vuoksi sovellu enää sotilaskäyttöön.

Tervetuloa tekemään löytöjä Kalkkuun!

Kalkun huutokauppa

Mikä: Puolustusvoimien käytöstä poistetun materiaalin huutokauppa
Milloin: 15.5.2024 klo 9, portit aukeavat klo 8
Missä: Petsanpuisto 22, 33330 Tampere
Kenelle: Tapahtumaan on avoin pääsy. Huutokaupassa on rekisteröidyttävä huutajaksi.

Lisätietoa tapahtumasta, huutokauppaluettelon ja valokuvia myytävästä materiaalista löydät SA-kaupan verkkosivuilta.