Puolustusvoimien kesäkiertue käynnistyy Tampereelta 1.6. – Millog on mukana Tampereen tapahtumassa

Puolustusvoimien kesäkiertue starttaa matkansa Tampereelta keskiviikkona 1.6.2022. Kesäkuussa yhteensä kahdellatoista paikkakunnalla järjestettävissä maksuttomissa ulkoilmatapahtumissa pääsee nauttimaan musiikkiesityksistä sekä tutustumaan paikallisten joukko-osastojen järjestämiin kalustonäyttelyihin ja toimintanäytöksiin.

Puolustusvoimien kumppanina myös Millog on mukana Tampereen tapahtumassa.

Tänä vuonna Puolustusvoimien kesäkiertue järjestetään teemalla ”Maanpuolustus kuuluu kaikille”. Me Millogilla turvamme yritysten ja viranomaisten toimintavarmuutta kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Puolustusvoimien strategisena kumppanina olemme toiminnallamme myös osa Suomen maanpuolustusta ja kriisiaikojen toiminnan suunnittelu sekä harjoittelu ovat tärkeä osa jokaisen milloglaisen arkea. Vaikka työmme ei aina näy ulospäin, on se sitäkin arvokkaampaa. Rakennamme Millogilla parempaa ja turvallista tulevaisuutta päivittäin.

Kerromme mielellämme lisää meistä ja monipuolisista uramahdollisuuksistamme Puolustusvoimien kesäkiertueella. Löydät meidät Hämeenpuistossa sijaitsevalta esittelypisteeltä kello 14-18. Lämpimästi tervetuloa tapamaan meitä!

Puolustusvoimien kesäkiertueella Tampereella kalustoesittelyssä nähdään Puolustusvoimien nykykalustosta muun muassa taistelupanssarivaunu Leopard 2A6, panssarihaupitsi K9 ja kranaatinheitinjärjestelmä Patria Nemo. Myös sotilaskodin kenttäleipomo paistaa paikalla kuuluisia munkkejaan.

Tampereella Laikunlavan musiikkiesityksistä vastaavat Ilmavoimien Big Band solistinaan Kummeli-tähti Heikki Silvennoinen, Kaartin Combo ja Souls of Women -trio sekä 20-henkinen bilebändi Varusmiessoittokunnan Show Band.

Lisätietoja kesäkiertueesta löydät Puolustusvoimien verkkosivuilta.

Tapahtuman aikataulu:

Hämeenpuisto:

  • Kello 14-18 Kalustoesittelyt
  • Kello 14.30 ja 16.30 Leijona-rumpuryhmä esiintyy tapahtuma-aukiolla
  • Kello 18 Hornet-monitoimihävittäjä lentää alueen yli

Laikunlava:

  • Kello 18.00 Ilmavoimien Big Band solistinaan Heikki Silvennoinen
  • Kello 19.00 Kaartin Combo ja Souls of Women -trio (Iina Mutikainen, Klaara Koivunen, Emilia Vihanto)
  • Kello 20.00 Varusmiessoittokunnan Show Band